Egyedülálló, specializált szolgáltatásaink közül választhat gyógyulása és egészségének megőrzésének érdekében!

Boldogságunk kilenc tized része kizárólag egészségünkön nyugszik.
Ha egészség van, az minden élvezet forrásává válik, de ha nincs, az egyéb javak, a szubjektív értékek sem boldogítanak, mert a szellem, a hangulat, a temperamentum szárnyalását is lecsökkenti, elnyomorítja a betegség.”
Arthur Schopenhauer

Precíziós szűrőprogramok

A CMC Déli Klinikán kifejezetten Önre szabjuk precíziós betegség megelőző és szűrőprogramjainkat!
Ön a kivizsgálás szintjét, vezető szakértőink pedig az elvégezni érdemes vizsgálatokat határozzák meg, hogy tudatosan segíthessük a betegségek megelőzésében!

A legrövidebb utat keresi a pontos diagnózishoz?

Vegye igénybe személyre szabott, optimalizált kivizsgálásainkat, amelyeket vezető Szakértőink egyztetett véleménye és irányítása alapján a legkorszerűbb precíziós diagnosztikai eszközök alkalmazásával bonyolítunk le!

Exkluzív CMC-TEAM vélemény

Nem engedjük elveszni az egészségügy útvesztőiben!
Több szakterület dedikált specialistájának együttes tudása, szakmai tapasztalatai, valamint exkluzív orvosi beteg-management szolgáltatásaink segítik az Ön eredményesebb gyógyulását!   

Szakértői vizsgálatok VIP szolgáltatásokkal

Kiemelt Szakértőink segítik az Ön eredményesebb gyógyulását a CMC Déli Klinika VIP részlegén.   
A magas szintű sztenderdjeinken is túlmutató, precízen az Ön igényeihez igazított szakértői vizsgálatok, másodvéleményezés és orvosi beteg-management diszkrét, exkluzív környezetben.

Svájci Precíziós Technológiával a gyorsabb gyógyulásért

Klinikánkon új dimenziót nyitunk a mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás, sebgyógyítás, heg- és narancsbőr kezelések, valamint a merevedési zavarok hatékony gyógyításában!

Mesterséges intelligenciával a pontosabb diagnózisért

A CMC Déli Klinika diagnosztikai részlegén Szakértőink tapasztalata napról-napra kiegészül a legfrissebb nemzetközi eredményekkel. Magyarországon magán finanszírozásban elsőként alkalmazunk mesterséges intelligenciával is támogatott diagnosztikai és mintavételi eljárásokat a lehető legpontosabb eredmények érdekében!

Exkluzív Egészségkártyák
Miért fizetne minden vizsgálatért, amikor bérlete is lehet?

Teljes körű egészségcsomagok, megfizethető árak!

Nézze meg a lehetőségeket és válassza az elképzeléseinek megfelelő megoldásunkat!

Maximális kényelem
Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába!

Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg.

Tekintse meg klinikánkat!