fbpx

Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünet egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk az Ön gyógyulásának szolgálatába. Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára!

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

A legrövidebb utat keresi a pontos diagnózishoz?

Az orvostudomány folyamatos fejlődése és specializálódása miatt a Páciens számára legoptimálisabb kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított kivizsgálási terv elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési javaslat megvalósítását. Hozzáadott értékként pedig a Páciens számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A komplex, precíziós diagnosztikai szolgáltatásaink személyre szabott állapotfelmérést követően, a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel, vezető szakértők bevonásával elvégzett optimalizált kivizsgálást biztosítanak Pácienseink számára.

Magyarországon elsőként kínálunk magán finanszírozott precíziós ultrahang vizsgálatokat,  amelyek többek között lehetővé teszik a kóros elváltozások sokkal koraibb és pontosabb felismerését a mesterséges intelligenciával támogatott döntéshozatalnak (is) köszönhetően.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]