fbpx

Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünet egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk az Ön gyógyulásának szolgálatába. Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára!

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

Komplex Női Harmónia Programjaink

A nőgyógyászati betegségek, daganatos elváltozások, hormonális zavarok, speciális női problémák személyre szabott, precíziós diagnosztikája és komplex kezelése a fő profilja a CMC Déli Klinikán működő új ambulanciának, amely a serdülőkori problémáktól kezdve egészen a változókorban illetve az idősebb hölgyek esetében jelentkező panaszok teljes körű kivizsgálásában illetve a panaszok enyhítésében, a betegségek megfelelő ellátásában nyújt segítséget.

Nőgyógyász-endokrinológus szakértőnk illetve az endokrinológiai panaszok, betegségek kivizsgálásában, megelőzésében, kezelésében nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink (CMC-TEAM®) készséggel állnak rendelkezésre:

 • menstruációs zavarok, rendellenes menstruációs vérzés
 • korai menopausa esetén, ha 40 éves kor előtt a menstruációs periódusok szabálytalanokká válnak, fokozott vérzés(ek) lép(nek) fel, vagy úgynevezett „fantom periódusok” jelentkeznek, amelynek a tünetei hasonlítanak a menstruáció előtti tünetekhez, de vérzés nem következik be
 • pajzsmirigy betegségek és az emlő elváltozások esetén – Magyarországon elsőként biztosítunk mesterséges intelligenciával támogatott, precíziós kivizsgálást, szűrőprogramokat
 • hirtelen fogyás vagy hízás
 • PCOS (policisztás ovárium szindróma) – komplex betegség, amely a nőgyógyászati problémák (menstruációs zavarok, meddőség stb) mellett az egész hormonháztartást befolyásolja
 • meddőség
 • a hormonális eredetű elhízás, inzulinrezisztencia személyre szabott kivizsgálása és komplex kezelése

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]

Menopausa ambulancia

A női változékonysággal együtt a változókor tünetei is különbözőek lehetnek, nem is beszélve arról a változatosságról és egyéni variációkról ahogyan a hölgyek lelkileg megélik életüknek ezt a szakaszát.   A CMC Déli Klinika® a változókor kellemetlen jelenségeinek orvoslására személyre szabott megoldások széles skáláját kínálja annak érdekében, hogy minden hozzánk forduló Hölgy Páciensünknek a számára legoptimálisabb megoldást javasolhassuk.

A változókor kezelésében nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvosaink, dietetikus illetve pszichológusszakembereink készséggel állnak rendelkezésre az Ön:

A változókorral együtt járó tünetek, betegségek hátterében álló elváltozások, okok megtalálása és ezek megfelelő kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

CMC-TEAM® vélemény megrendelése

Bizonyítékokon alapuló fogyás és komplex betegségmegelőzés

A CMC Déli Klinikán® már elérhető olyan komplex megoldás, amellyel nemcsak az eredménytelen fogyókúrákat, az „önsanyargatást”, a jojó effektusokat, a stressz, rohanó életmód miatt kialakuló szénhidrát beviteli kényszert lehet megszüntetni, hanem eredményesen gyógyítható vagy visszafordítható az esetek jelentős részében a „háttérben megbújó” inzulinrezisztencia is.

Így az optimális testsúly, az elért esztétikai eredmények és a ruhatárunk „visszarendezése” mellett jelentősen csökkenthető korunk legrettegettebb betegségeinek – a daganatos, szív és érrendszeri, valamint az anyagcsere betegségek – kialakulása is!

Így ha Önnél vagy a családjában előfordult:

 • szív és érrendszeri betegség (pl. magas vérnyomás, érelmeszesedés, infarktus, agyi keringési zavar)
 • daganatos betegség(ek) (pl. vastagbélrák, emlőrák, prosztatarák stb)  
 • anyagcsere és vagy endokrinológiai (hormonális) betegség(ek) (pl. cukorbetegség, pajzsmirigy, mellékvese betegségek stb)

mindenképpen érdemes felkeresni a CMC Déli Klinikát® és igénybe venni a Magyarországon elsőként bevezetésre kerülő, nemzetközi kutatási eredményeken alapuló komplex testsúly csökkentő és betegségmegelőző programunkat.

Ne feledje, hogy a korai diagnosztika és az időben elkezdett komplex kezelés ezen a területen is alapvető fontosságú, így ne halogassa az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megvalósítását!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]

Inzulinrezisztencia

Gondolta volna, hogy az eddigi egyik legnagyobb vizsgálat adatai alapján a normál vércukorszinttel rendelkező 45 éves emberek felében kialakul a cukorbetegséget megelőző állapot, és ezen inzulinrezisztenciában szenvedő páciensek háromnegyedében a későbbiekben cukorbetegség alakul ki ráadásul a betegek fele később inzulin kezelésre (is) szorul?

Azonban fontos tudni azt is, hogy ez az átmenet nem szükségszerű és az időben kiszűrt/felfedezett cukorbetegséget megelőző állapot (inzulinrezisztencia, prediabetes, csökkent glukóztolerancia) komplex beavatkozással (életmód, rendszeres kontroll illetve szükség esetén a megfelelő gyógyszeres kezelés megválasztásával) megfékezhető, a cukorbetegség kialakulása elkerülhető vagy megelőzhető!

Inzulinrezisztencia, cukorbetegség, metabolikus szindróma és egyéb anyagcsere betegségek gyors, komplex és teljes körű laboratóriumi diagnosztikája 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]

A cukorbetegség diagnózisa 7.0 mmol/liternél magasabb éhgyomri vércukor érték esetében állítható fel, ugyanakkor a magasabb vércukorszint, inzulin rezisztencia következtében kialakuló érkárosodások, szívbetegségek, stroke előfordulási esélye és gyakorisága már jóval előbb elkezdődik.

A cukorbetegséget megelőző kórképek (az úgynevezett csökkent glukóz tolerancia/inzulinrezisztencia vagy prediabetes) átmeneti állapotot jelentenek a normál vércukorszint és a cukorbetegség kialakulása között, amely jelentősen – 5-15-szörösére! – növeli az esélyét a cukorbetegség kialakulásának.

A CMC Déli Klinikán® már elérhető a Magyarországon elsőként bevezetésre kerülő, a rettegett – anyagcsere (cukorbetegség), szív-érrendszeri, onkológiai és légúti – betegségek megelőzésére és korai diagnosztikájára kifejlesztett integrált rizikóelemzésen alapuló személyre szabott komplex egészségterv valamint az ehhez kapcsolódó precíziós szűrőprogramok.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]

Inzulinrezisztencia, csökkent glukóztolerancia, metabolikus szindróma esetében kiemelt jelentősége van a megfelelő diétának.  A Páciens igényeit, napi életritmusát (is) figyelembe vevő optimális étrend megtervezésében és  a személyre szabott diéta mindennapi hatékony megvalósításában dietetikus szakembereink segítenek.

Az inzulinrezisztencia, metabolikus szindróma megfelelő kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

        Specialistáink egyesített figyelmével a biztos válaszokért:                   kérje a CMC-TEAM® véleményét!

CMC-TEAM® vélemény megrendelése

Bőrgyógyászati, kozmetológiai problémák

Mindenki a saját bőrén tapasztalhatja, hogy szinte minden nyomot hagy rajta.  Meglátszik, ha idegesek vagyunk, amikor félünk, vagy szorongunk, izgulunk, vagy éppen kiegyensúlyozottak és boldogok vagyunk. Bőrünk tükrözi a hormonális változásokat, a szervezetünkben lezajló kóros folyamatokat is. A különböző anyagcsere és egyéb szisztémás (azaz a teljes szervezetünket érintő)  betegségek gyakran okozhatnak bőrproblémákat, különböző bőrelváltozásokat, nem is beszélve a bőrgyógyászati betegségek sajnos igen széles palettájáról. Nem is beszélve az életmódunkról, amelynek a bőrünkre gyakorolt hatása(i)  egyértelműek.

A CMC Déli Klinikán® jelentős szakmai tapasztalattal és klinikai gyakorlattal rendelkező bőrgyógyász- kozmetológus – allergológus – endokrinológus, anyagcsere betegségekkel foglalkozó  szakértőink készséggel állnak rendelkezésre az Ön személyre szabott szűrővizsgálatai, valamint a különböző bőrtüneteket, panaszokat okozó elváltozások, kozmetológiai problémák, betegségek komplex kivizsgálásában  és kezelésében.

CMC-TEAM® vélemény megrendelése

A CMC Déli Klinikán® Magyarországon elsőként alkalmazott kezelések során a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban egyedülállóan hasznosítjuk a precízen célzott, akusztikus és vibrációs lökéshullámok gyógyító erejét a narancsbőr, hegek, kötőszöveti lazaság, a terhességi bőrelváltozások valamint a bőr alatti zsírlerakódások kezelésében.

Az optimális kezelési eredmény a különböző lökéshullám energiák kombinációjával érhető el:

 •  a C-ACTOR® kezelőfejjel végzett rövid magas energiájú defókuszált hullámok elősegítik és felgyorsítják a zsírsejtek lebontását és a vérkeringést  a mélyebben fekvő területeken is
 • míg a D-ACTOR® kezelőfejjel végzett alacsony energiájú radiális lökéshullámok a bőr felszínhez közel eső részeken fejtik ki hatásukat, nagymértékben elősegítve ezzel a kötőszövet rugalmasságának a növelését, így biztosítva a kimagasló hatékonyságot a kötőszöveti lazaság, a striák, hegek, ráncok és a cellulit kezelésében
 • a kezelés 3. pillérét a V-ACTOR® kezelőfejjel alkalmazott vibrációs hullámok biztosítják, amelyek nagyobb területen fokozzák a nyirokkeringést és serkentik a szöveti metabolizmust, valamint segítik az izomrelaxációt

Az összetett technológiának köszönhetően a kezelés nagymértékben elősegíti a zsírbontást, a kollagén termelődést és a kötőszöveti rugalmasság, metabolizmus növelését, valamint javítja a kezelt területek vér és nyirokkeringését.

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják az akusztikus, defókuszált és vibrációs lökéshullám terápia kedvező hatásait:

 • a bőrfelszín egyenletességének a javításában (hegek, striák)
 • a bőr rugalmasságának a növelésében, így a ránctalanításában és regenerálásában
 • a cellulit (narancsbőr) kezelésében
 • a bőr alatti zsírszövet csökkentésében, a bőr vér és nyirokkeringésének a javításában
 • a szülés utáni bőrregenerálásban illetve a testsúlyváltozás okozta hízási/nyúlási csíkok hatékony kezelésében

Egy svájci tanulmány alapján a kezeléseket a megfelelő módon és gyakorisággal alkalmazva a bőr rugalmassága 73%-kal növekedett és a kedvező hatás 3-6 hónappal a terápia befejezése után is érvényesült (a bőr rugalmasságának 95-105%-os növekedését tapasztalták)

A kezelés hossza, a kezelésenként leadott lökéshullámok száma, illetve az energialeadás típusának megfelelő kiválasztása kedvezően befolyásolta a kimenetelt, de az eredmény természetesen függ a kezelt elváltozás súlyosságától és a Páciens életmódjától. Így fontos, hogy a kezelés komplex ellátást nyújtó centrumokban, tapasztalt szakemberek irányításával kerüljön elvégzésre.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]

error: Content is protected !!