Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

Dietetikai konzultáció

A kiegyensúlyozott életmódnak és étrendnek fontos szerepe van a daganatos betegségek megelőzésében és leküzdésében.

Általánosságban elmondható, hogy a daganatok kezelésére alkalmazott módszerek igen erőteljesen igénybe veszik az egész szervezetet. Így a daganatos kezelések alatti megfelelő tápláltsági állapot elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a szervezet felvegye a küzdelmet a daganattal és alkalmazkodjon annak kezeléséhez.

A megfelelő étrend összeállításában mindenképpen figyelembe kell venni a beteg alkatát, aktuális állapotát, a daganat helyét, kiterjedését, a betegség stádiumát, a már kapott illetve a tervezett kezeléseket, így célszerű dietetikus szakember véleményét kérni a betegség különböző stádiumaiban a személyre szabott étrend kialakításához.

Helyes étrend kialakításával a betegek könnyebben megbirkóznak a mellékhatásokkal, ritkábban van szükség a kezelések halasztására, illetve dóziscsökkentésre és mindezek miatt a kezelések eredményessége is javítható.  

Kérje tapasztalt dietetikus szakembereink segítségét az Ön számára legoptimálisabb, személyre szabott étrend illetve életmód kialakításában!

Időpontfoglalás

📲 +36-1-999-0640
📧 [email protected]