Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

ONKOMPLEX® klinikai vizsgálati navigáció és orvosi beteg-menedzsment

Az egyéni adottságoknak, genetikai profilnak megfelelő legújabb kezelési lehetőségek felkutatása

A daganatok kutatása és az új kezelési lehetőségek kifejlesztése napjainkban az orvostudomány legdinamikusabban és legintenzívebben fejlődő területe.

Világszerte több, mint 16 000 különböző klinikai kutatási program zajlik, amelyekben több ezer gyógyszer hatóanyag, számos sugárterápiás és sebészeti eljárás fejlesztése van folyamatban. Így a különböző klinikai kutatási programok keretei között több tízezer daganatos beteget kezelnek olyan terápiás eljárásokkal, amelyek ma még nem elérhetőek a rutin klinikai gyakorlatban.

Ez azt jelenti, hogy ezen klinikai vizsgálatokba való bekerüléssel a betegek akár évekkel korábban hozzájuthatnak a legújabb hatóanyagokhoz, amelyeknek rutinszerű alkalmazására sokszor még hosszú éveket kell várni.

Szigorú és részletes követelményrendszer alapján választják ki a klinikai vizsgálatba bevonható betegek körét az aktuális állapotuk, a betegség stádiuma, biológiai viselkedése valamint klinikai, genetikai profilja alapján, figyelembe véve az egyéb társbetegségeket is.

Mivel a legfontosabb szempont a betegek biztonsága ezért a bevont pácienseket nagyon szoros ellenőrzéssel követik, hogy még időben be lehessen avatkozni, ha a biztonsággal kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel.

Ez egy nagyon fontos előny, hiszen számos alternatív rákkezelési módszerrel szemben így teljesen biztonságosan alkalmazhatóak azok az új kezelési lehetőségek, amelyek hozzájárulhatnak a beteg gyógyulásához, életminőségének javulásához.

Különböző adatbázisaink segítségével folyamatosan monitorozzuk a daganatos betegségek kezelésére jelenleg még csak klinikai kutatási programban elérhető kezelési lehetőségeket, így segíteni tudunk a beteg egyéni adottságainak, genetikai profiljának leginkább megfelelő hazai és külföldi terápiás lehetőségek felkutatásában és szakértői véleményezésében. A személyre szabott kezelési lehetőségek szakértői véleményezését követően segítünk a megfelelő orvosi dokumentáció összeállításában és az első vizsgálati vizit leegyeztetésében és megszervezésében is.

Kérje szakembereink segítségét a klinikai kutatási programok keretei között elérhető legújabb kezelési lehetőségek személyre szabott szelekciójának az elkészítésében!

Szolgáltatás megrendelése