Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

ONKOMPLEX® betegtámogató program

A daganatos betegség diagnosztizálása mindenkit felkészületlenül ér és sokkoló hatású, egy váratlan krízis, amelynek hatására szinte mindenkiben változó intenzitású és időtartamú szorongás, félelem, depresszió alakul ki.

Különböző vizsgálati eredmények alapján a szorongás, depresszió kialakulása és annak súlyossága összefüggésben áll a kezelés előtt kapott információkkal, valamint magának a betegségnek illetve a kezelés(ek)nek a betegek életvezetésére gyakorolt hatásának a megértésével.

Nemzetközi tapasztalatok szerint a daganatos betegek bevonása különböző komplex betegtámogató programokba hatékony segítséget jelent a betegek depressziójának, fájdalom érzetüknek a csökkentésében, illetve a fizikális tüneteik, hangulatuk és életminőségük javulásában.

ONKOMPLEX® betegtámogató programunk keretei között speciálisan képzett szakemberekkel személyre szabott és folyamatos segítséget tudunk biztosítani a betegséggel való megküzdésben, a kezelések mellett kialakuló mellékhatások csökkentésében és a megfelelő életmód kialakításában.

Ahhoz, hogy az Ön egyéni adottságaihoz a legoptimálisabb megoldást javasolhassuk és a daganatos betegsége kapcsán személyre szabott, komplex támogatást tudjunk biztosítani (navigációs szolgáltatások – részletes tájékoztatás, lelki/pszichológiai támogatás, életvezetési tanácsok stb) szükséges, hogy onko-pszichológiai konzultáció keretein belül megismerjük az Ön jelenlegi állapotát és mindezek alapján Szakértőinkkel közösen kialakíthassuk az Ön komplex támogatásának a megvalósítását.

Onko-pszichológiai konzultáció foglalása