Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünet egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés

Részletek

Specialistáink egyesített figyelmével a biztos válaszokért

A sokadig specialista és szakvizsgálat után sem kapott egyértelmű diagnózist?

Nem kell tovább kutatnia!

Az orvostudomány egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt egy szakorvosi vizsgálat alapján megfogalmazott szakmai javaslat önmagában sokszor nem elegendő a sikeres gyógyuláshoz.
A Páciens egyéni adottságaihoz, betegség karakterisztikájához legoptimálisabb, személyre szabott gyógyítási stratégia meghatározásához sok esetben elengedhetetlen a több szakterület orvosainak, szakembereinek az egyeztetett véleményén alapuló kivizsgálási vagy kezelési javaslat meghatározása.

A CMC Déli Klinika® által biztosított ún. multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított kezelési stratégia (CMC-TEAM® vélemény) elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást. Hozzáadott értékként pedig a páciens számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Hogyan hívhatom össze a szakértői konzíliumot?

1.     Foglaljon időpontot online az alapvető panaszának megfelelő szakterület specialistájához!

Azonnali Online Időpontfoglalás

2.     A visszaigazolást követően regisztrálja kórelőzményeit bioinformatikai rendszerünkben, hogy szakértőink minél jobban megismerhessék az Ön kórtörténetét, korábbi és jelenlegi betegségeit, panaszait!

3.     Hajtsa végre a CMC Déli Klinika szakértői (CMC-TEAM®) által javasolt kezelési tervet, amelyben professzionális betegút-menedzsmentünk segíti majd