Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünet egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk az Ön gyógyulásának szolgálatába. Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára!

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás
– azonnali leletelérés

Részletek

Személyre szabott komplex diagnosztika

A CMC Déli Klinika® szakemberei specializált technológiai háttérrel és szaktudással segítik a Páciensek gyors, optimalizált kivizsgálását és személyre szabott kezelését.

 Bízza panaszainak precíziós kivizsgálását és kezelését a CMC Déli Klinika® szakembereire!

Gyors, komplex laboratóriumi, szövettani, molekuláris diagnosztikai, genetikai vizsgálatokhoz szükséges mintavételekhez azonnali időpontfoglalás:

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Specializált, teljes körű ultrahang diagnosztika

A CMC Déli Klinikán® Magyarországon magán finanszírozásban elsőként elérhető a nemzetközileg is az egyik legkorszerűbbnek tartott ultrahang diagnosztika, amely a speciális monokristályos technológiának (S-VUE) köszönhetően kiváló képminőséget (felbontást, leképezési mélységet) valamint az újonnan kifejlesztett S-Vision detektor technológiával együtt prémium teljesítményt, minőséget és így kivételesen pontos diagnosztikát biztosít.   

A specializált technológia összekötése nagy nemzetközi adatbázisokkal ráadásul lehetővé teszi, hogy  a CMC Déli Klinikán® végzett kivizsgálások folyamán hasznosítsuk a  mesterséges intelligencia fáradhatatlan erejét, amely gyorsabb, lényegesen pontosabb diagnosztizálásra ad lehetőséget, nem hagy figyelmen kívül semmit, nincsenek rossz napjai és nem fárad el. A klinikai gyakorlatban kimagasló eredményeket hozott a nagy nemzetközi adatbázisokra alapozott úgynevezett mély tanulási módszert alkalmazó technológia, a saját magát folyamatosan képező rendszer amely az adatbázisok adatait felhasználva pontosabb diagnosztizálásra képes, mint az ember.

Az eddigi tapasztalatok alapján azonban az is egyértelművé vált, hogy az algoritmusok finomításához emberi szupervízióra, az adott szakterületet magas szinten ismerő, megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező orvosra van szükség.

Tehát a mesterséges intelligencia nem helyettesíti az orvost, hanem különleges képességekkel segíti a szakember munkáját és a precízebb diagnózis felállítását. Így lehetőséget teremt arra, hogy Szakértőink jobban oda tudjanak figyelni a Pácienseikre, segít a prioritások felállításában, annak megállapításában, hogy kinek van szüksége azonnali segítségre illetve hatékonyabbá teszi az egészségügyi ellátást.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

A CMC Déli Klinikán® Magyarországon magán finanszírozásban elsőként végzett speciális S-Shearwave technológián alapuló elasztográfiás ultrahang vizsgálatok lehetőséget biztosítanak:

  • legkisebb szöveti elváltozások korai felismerésére és így – többek között – a daganatos betegségek pontos és korai diagnosztizálására
  • a korai diagnózis – és így a hatékonyabb kezelés – elősegítése mellett optimális megoldást biztosítanak az elváltozásból történő célzott citológiai vagy biopsziás mintavételre
  • igen nagy szerepe van mind a vírusos májgyulladások, mind az ún. zsírmáj diagnosztikájában, valamint az alkoholos májkárosodás előrehaladásának felmérésében
  • ez a technológia korán kimutatja a májrákra gyanús elváltozásokat, így segítve a májrák korai diagnózisát, valamint az alkalmazásával csökkenthető a hagyományos májból történő mintavételek (máj biopsziák) szükségessége
  • az emlő és pajzsmirigy vizsgálatok, lágyrész daganatok során is hasznos hozzáadott értékkel bír a különböző elváltozások karakterizálásában
  • valamint alkalmas a mozgásszervrendszer vizsgálatára is, mind a korai diagnózis felállítására, mind a terápiás hatás monitorozására pl. Achilles-ín betegségei, a talp ill. sarokfájdalom esetén

Precíziós mintavételi eljárások

Rosszindulatú elváltozás gyanúja esetén a CMC Déli Klinikán Magyarországon – magán finanszírozásban – elsőként vehetőek igénybe  olyan precíziós citológiai vagy finomtű illetve vékonytű biopsziás mintavételi eljárások, amelyekkel több új, speciális technológia alkalmazásával a legpontosabb célzás és így a legeredményesebb mintavétel érhető el:

VirtualTrackTM , ClearTrackTM modul és NeedleMateTM  technológiák a mintavételi tű útjának a precíz követése, valamint a mintavétel szimulációja, illetve a tűbe épített speciális szenzor  révén  biztosítják:

  • a jelentősen pontosabb célzást
  • illetve a pontosan a cél elváltozás vagy annak leggyanúsabb részéből történő mintavételt ezzel lényegesen könnyítve és javítva a mintavétel kivitelezését és sikerességét, valamint csökkentve a nem megfelelő minták miatt szükségszerű újabb mintavétel(ek) számát!

Az S-FusionTM technológia a tűbiopsziás mintavételek még pontosabb célzásához lehetővé teszi az ultrahang kép fúzióját a korábban végzett CT/MR vizsgálatok képanyagával, így vezetve az orvost a CT vagy MR vizsgálat során felfedezett/ mintavételre kijelölt eltérés pontos megkeresésében, és precíziós célzásában.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Integrált egészségterv - Precíziós szűrővizsgálatok

A CMC Déli Klinikán® már elérhető a Magyarországon elsőként bevezetésre kerülő, a rettegett – szív-érrendszeri, anyagcsere, onkológiai és légúti – betegségek megelőzésére és korai diagnosztikájára kifejlesztett integrált rizikóelemzésen alapuló személyre szabott komplex egészségterv és az ehhez kapcsolódó egyéni igényekhez optimalizált precíziós szűrőprogram.

Bízza a rettegett betegségek megelőzését és precíziós kivizsgálását                                        a CMC Déli Klinika® specialistáira!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]