Dr. Aszódi Melinda

Nőgyógyászat

Bemutatkozás

“Hiszem, hogy az emberre a maga teljességében szabad csak tekinteni ahhoz, hogy megértsük egy-egy részének működését és annak eltérését, és így az egész egységet összefüggéseiben látva lehet eredményesen az egészséges jövő felé vezetni.”

Tanulmányok

Az általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemtől kaptam 2000-ben. Ekkor már két éve, hogy TDK munkát folytattam a S. E. II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika és Biokémia Tanszék együttműködésével a praeeclampsia kóroktanában, mely témában a szakdolgozatomat is készítettem.

Munkahelyem ezt követően az Országos Gyógyintézeti Központ, majd a kórház átszervezések folytán az Állami Egészségügyi Központ (mai néven MHEK) lett. 2010-ben szereztem meg szakorvosi képesítésemet.

2016-ban a szülészet-nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok végzésében „B” szintű jártassági igazolást kaptam az MSZNUT-tól és nemzetközi FMF licence-t tettem. Ettől kezdve az MHEK Genetikai és UH laborjában, és a Czeizel Intézetnél végzek genetikai UH vizsgálatokat.

Dr. Aszódi Melinda
Dr. Aszódi Melinda
Nőgyógyászat

Nyelvek: Magyar, Angol

Beosztás

Szülész-nőgyógyász

Szakmai érdeklődés

A munkahelyem szülészetben, nőgyógyászatban, és genetikában lefedett széles szakmai spektruma, valamint az itt eltöltött idő kialakította azt a látásmódot, mely lehetővé tette számomra a szülészet és nőgyógyászat teljes palettájának elsajátítását úgy a diagnózisalkotás, mint a kezelések megvalósítása terén, és ezzel a páciensek egyedi, számukra legmegfelelőbb ellátását találjam meg.

Szakterületek

Árak

Nőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

29.000Ft

Nőgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

22.000Ft

Nőgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

33.000Ft

Looking for excellent and trusted replica rolex watch sites, Perfect Replica is one of the most trusted sites in the industry.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...