Dr. Bartos Ágnes

Tüdőgyógyászat, Onkológia

Bemutatkozás

Klinikai Onkológusként és Pulmonológusként jelenleg a SE Onkológiai Központjának Klinikai Főorvosa és Igazgató helyettese vagyok.

30 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a pulmonológia és 20 éves az onkológia (elsősorban az onkopulmonológia) területén. Ez a tapasztalat ahhoz a felismeréshez vezetett, hogy a betegellátás során a legfontosabb a beteggel töltött minőségi idő ,amire a közkórházak és rendelő intézetek keretei között egyre kevesebb a lehetőség! Pedig egy jól felvett anamnézis (előzmény, panaszok, tünetek ) fél diagnózis- tanultuk az Egyetemen- mégis ezt ma már leginkább csak a magánrendelések teszik lehetővé, ahol kulturált körülmények között, türelemmel fordulunk a betegek felé és a panaszok minél előbbi kivizsgálását forszírozzuk.

Hozzám leginkább köhögés, köpetürítés (esetleg vérköpés), nehézlégzés, mellkasi fájdalom, allergiás tünetek,étvágytalanság, fogyás panaszával fordulnak a betegek .

Célom, hogy mind a kivizsgálás terén (pl. bronchoscópos vizsgálatok végzésével), mind a gyógyítás során minőségi ellátást nyújtsak az engem megkereső betegek számára.

Szakmai tapasztalat
  • A SOTE Általános Orvosi Karán 1989-ben végeztem.
  • 1989-től 2017-ig a Koch R.Kórház-és Rendelő Intézet (Edelény) Tüdőosztályán dolgoztam, 1998-tól adjunktusként,2004-től főorvosként,2008-tól osztályvezető főorvosként és gyakorló broncológusként.
  • 1994-ben Pulmonológiai szakvizsgát, 1999-ben Klinikai Onkológiai szakvizsgát tettem.
  • 2009 és 2011 között Regionális Tüdőgyógyász szakfőorvos is voltam, valamint 2010 és 2012 között a Hospice otthoni szakápolási szolgálat Onkológus szakorvosaként a palliatív ellátás terén is gyarapitottam a tapasztalataimat.
  • 2000-től 2017-ig Tüdőgondozó-i szakorvosi feladatokat is elláttam.
  • 2017-től jelenleg is a SE Onkológiai Központjában dolgozom.
Dr. Bartos Ágnes
Dr. Bartos Ágnes
Onkológia, Onkopulmonológia, Tüdőgyógyászat

Szakterületek

Árak

Tüdőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Tüdőgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Tüdőgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Onkológia

Konzultáció

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...