Dr. Böhm Tamás

Kardiológia

Bemutatkozás

Várom mindazok jelentkezését, akiknél szív-érrendszeri betegség gyanúja felmerül, főleg, ha az  alábbi tünetek valamelyikét észlelik:  mellkasi fájdalom, nehézlégzés, csökkent terhelhetőség, lábdagadás, gyakori éjszakai vizelés, szívdobogás érzés, szédülés, eszmélet vesztés.

Várom azokat a panaszmentes vagy panasszal bíró pácienseket, akiknek ismert szívbetegségük van (pl. szívinfarctus, ritmuszavar, szívelégtelenség stb …) és szeretnének aktuális kardiológiai statusukkal tisztában lenni.

Várom az újkeletű vagy már ismerten magas vérnyomás betegségben szenvedőket, akár panaszmentesen, akár már tünetek jelentkezésével, mint pl fejfájás, szédülés, látászavar, hányinger, arckipirulás stb.

Várom azokat a panaszmentes pácienseket is, akik szeretnének szív –érrendszeri rizikó állapotukkal tisztában lenne, különös tekintettel azokra, akiknek a családjában már ilyen megbetegedés előfordult.

Tanulmányok

Ált.orvosi diploma, Pécsi Orvostudományi Egyetem 1991

Belgyógyászat, Pécsi Orvostudományi Egyetem, 1996

Kardiológiai , Szegedi Orvostudományi Egyetem, 2000

Intenzív Terápia, Semmelweis Orvostudományi Egyetem, 2012

Transthoracalis ultrahang licenc, Semmelweis Orvostudományi Egyetem, 2018

Transoesophagealis ultrahang licenc, Semmelweis Orvostudományi Egyetem, 2018

Szakmai tapasztalat

1991 – 2001 Szent György Kórház Székesfehérvár, Belgyógyászat-Kardiológia
2001 – 2003 Budai Irgalmasrendi Kórház, Kardiológia
2003 – 2011 Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

Dr. Böhm Tamás
Dr. Böhm Tamás
Kardiológia

Munkahely

2011 - Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika

Szakterületek

Árak

Kardiológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Kardiológia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Kardiológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...