Dr. Borbándy Ágnes

Szemészet

Bemutatkozás

“A szemészet területén belül a retina betegségeinek minél korrektebb diagnosztizálásával, nem műtétes kezelésével foglalkozom. Különös hangsúlyt kap a diabéteszes gondozáson belül a retina állapotának követése, progressziójának megítélése, szükség szerinti kezelése.

Az időskori sárgafolt elfajulás korai felismerése ma már lehetővé teszi annak kezelését, ezért kiemelt fontosságúnak tartom.

Munkám során nagy figyelmet fordítok a betegek minél teljesebb felvilágosítására, mert hiszem, hogy csak úgy lehet elérni a beteggel való összhangot, és elvárni tőle az együttműködést.”

Szakmai tapasztalatok

1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 3 gyermekemmel 7 évet töltöttem otthon, majd miután saját lábra álltak, a Szemészeti Klinikán folytattam tanulmányaimat, és az ország egyik legjobb intézményében szereztem szemészeti tapasztalatot.

Az évek során több ezer szürkehályog műtétet végeztem. Emellett, a retina szakambulancián dolgozom, és foglalkozom a diabéteszes betegek gondozásával, kezelésével, valamint az időkori sárgafolt elfajulás kezelésével is a legmodernebb, anti VEGF injekciók alkalmazásával.

Tagja vagyok a Magyar Szemorvos Társaságnak, a Retina Szekciónak, és a Gyermekszemészeti Szekciónak.

Dr. Borbándy Ágnes
Dr. Borbándy Ágnes
Szemészet

Szakterületek

Árak

Szemészet

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Szemészet

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Szemészet

Komplex szakorvosi vizsgálat

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...