Dr. Borbándy Ágnes

Szemészet

Bemutatkozás

“A szemészet területén belül a retina betegségeinek minél korrektebb diagnosztizálásával, nem műtétes kezelésével foglalkozom. Különös hangsúlyt kap a diabéteszes gondozáson belül a retina állapotának követése, progressziójának megítélése, szükség szerinti kezelése.

Az időskori sárgafolt elfajulás korai felismerése ma már lehetővé teszi annak kezelését, ezért kiemelt fontosságúnak tartom.

Munkám során nagy figyelmet fordítok a betegek minél teljesebb felvilágosítására, mert hiszem, hogy csak úgy lehet elérni a beteggel való összhangot, és elvárni tőle az együttműködést.”

Szakmai tapasztalatok

1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 3 gyermekemmel 7 évet töltöttem otthon, majd miután saját lábra álltak, a Szemészeti Klinikán folytattam tanulmányaimat, és az ország egyik legjobb intézményében szereztem szemészeti tapasztalatot.

Az évek során több ezer szürkehályog műtétet végeztem. Emellett, a retina szakambulancián dolgozom, és foglalkozom a diabéteszes betegek gondozásával, kezelésével, valamint az időkori sárgafolt elfajulás kezelésével is a legmodernebb, anti VEGF injekciók alkalmazásával.

Tagja vagyok a Magyar Szemorvos Társaságnak, a Retina Szekciónak, és a Gyermekszemészeti Szekciónak.

Dr. Borbándy Ágnes
Dr. Borbándy Ágnes
Szemészet

Szakterületek

Árak

Szemészet

Alap szakorvosi vizsgálat

29.000Ft

Szemészet

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

22.000Ft

Szemészet

Komplex szakorvosi vizsgálat

33.000Ft

Looking for excellent and trusted replica rolex watch sites, Perfect Replica is one of the most trusted sites in the industry.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...