Dr. Borbándy Ágnes

Szemészet

Bemutatkozás

“A szemészet területén belül a retina betegségeinek minél korrektebb diagnosztizálásával, nem műtétes kezelésével foglalkozom. Különös hangsúlyt kap a diabéteszes gondozáson belül a retina állapotának követése, progressziójának megítélése, szükség szerinti kezelése.

Az időskori sárgafolt elfajulás korai felismerése ma már lehetővé teszi annak kezelését, ezért kiemelt fontosságúnak tartom.

Munkám során nagy figyelmet fordítok a betegek minél teljesebb felvilágosítására, mert hiszem, hogy csak úgy lehet elérni a beteggel való összhangot, és elvárni tőle az együttműködést.”

Szakmai tapasztalatok

1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 3 gyermekemmel 7 évet töltöttem otthon, majd miután saját lábra álltak, a Szemészeti Klinikán folytattam tanulmányaimat, és az ország egyik legjobb intézményében szereztem szemészeti tapasztalatot.

Az évek során több ezer szürkehályog műtétet végeztem. Emellett, a retina szakambulancián dolgozom, és foglalkozom a diabéteszes betegek gondozásával, kezelésével, valamint az időkori sárgafolt elfajulás kezelésével is a legmodernebb, anti VEGF injekciók alkalmazásával.

Tagja vagyok a Magyar Szemorvos Társaságnak, a Retina Szekciónak, és a Gyermekszemészeti Szekciónak.

Dr. Borbándy Ágnes
Dr. Borbándy Ágnes
Szemészet

Szakterületek

Árak

Szemészet

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Szemészet

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Szemészet

Komplex szakorvosi vizsgálat

30.000Ft
COVID szösszenetek 4. rész – Inzulinrezisztens személyek
Mi történik a szervezetben, ha...
COVID szösszenetek 3. rész – Túlsúllyal küzdök
COVID szösszenetek 3. rész Talán...
COVID szösszenetek 2. rész – Pajzsmirigy betegek
COVID szösszenetek 2. rész Autoimmun...