fbpx

Dr. Csizmazia Ildikó

Mindig tisztelettel és szeretettel fordultam a betegek felé és igyekeztem a lehetőleg legmagasabb szintű ellátást nyújtani számukra.

A Magyar Gasztroenterológiai Társaság tagja vagyok 25 éve, szakmai továbbképzésekre rendszeresen jártam belföldre, külföldre egyaránt. Szerencsémre mindig olyan közegben dolgozhattam ahol a legjobbaktól tanulhattam, és a megszerzett tudást orvostanhallgatóknak ill. rezidenseknek tutorként továbbadhattam.

Jelenleg is ezek szellemében dolgozom, de ezentúl szeretnék részt venni nem csak a súlyos beteget ellátásában hanem a prevencióban is. Minél előbb kerül felismerésre egy kórkép és minél előbb korszerű kezelés kerül beállításra annál nagyobb esély van a gyógyulásra. Komplex belgyógyászati-gasztroenterológiai és diagnosztikai szemlélettel remélem sok beteg segítségére lehetek.

Szakmai tapasztalat

1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1992-ben belgyógyászatból, 1995-ben gasztroenterológiából szereztem szakvizsgát, majd 1998-ban ultrahangos vizsgálatokra szereztem jogosultságot.

Pályám első 5 évében onko-haematológiai osztályon dolgoztam, majd gasztroenterológiai profilu kórházi osztályon kezdtem dolgozni, ahol endoscopos vizsgálatok elvégzésében szereztem jártasságot.

2007-től IBD / colitis ulcerosa, M. Crohn / centrumban dolgoztam ahol a sulyos IBD-s betegeket kezeltük. A kapszula endoscopos vizsgálatokat / vékonybél, vastagbél kapszula / Magyarországon elsők között végeztem, több mint tiz éve több száz vizsgálattal.

Szakterületei

Gasztroenterológia

Alap szakorvosi vizsgálat:

25 000 Ft

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal:

20 000 Ft

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény:

30 000 Ft

Belgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll szakorvosi vizsgálattal:

20 000 Ft

Alap szakorvosi vizsgálat:

25 000 Ft

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény: 

30 000 Ft

Endoscopia

Gastroscopia, gyomortükrözés:

40 000 Ft

Altatás gyomortükrözéshez:

30 000 Ft

Colonoscopia, vastagbéltükrözés:

55 000 Ft

Altatás vastagbéltükrözéshez:

35 000 Ft

Gasztro- és colonoscopia (gyomor és vastagbéltükrözés):

90 000 Ft

Altatás gasztro- és colonoscopiához:

40 000 Ft