Dr. Csóka Miklós

Nőgyógyászat, endokrinológia

Bemutatkozás

Több , mint 10 éve foglalkozom babát tervező párok kivizsgálásável és kezelésével, azon belül PCOD, szénhidrát-anyagcsere zavarok (inzulinrezisztencia, hyperinzulinaemia, csökkent glucose-tolerancia), hyperprolaktinaemia, agyalapi mirigy jóindulatú elváltozásai pajzsmirigy betegségek (autoimmun zavarok, göbös elváltozások, alulműködés), korai petefészek kimerülés, változó kori állapotok, csontritkulás kivizsgálásával és kezelésével.

E mellett nőgyógyászati elváltozások diagnosztizálásában és kezelésében is nagy tapasztalattal rendelkezek,mind a szűrések, mind a terhesgondozás tekintetében.

Jelen rendelés fókuszában a komplex-nőgyógyászati, endokrinológiai- panaszokkal bró páciensek állnal elsősorban, de természetesen bármilyen a fent emlitett kérdéskörrel kapcsolatban várom a páciensek jelentkezését, akár elsődleges diagnózis meghatározás, akár kontrollvizsgálat céljából.

Tanulmányok
  • 1998-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen
  • 2003-ban szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 2007-ben endokrinológia szakvizsga
  • 2008-ban háziorvostan szakvizsga
  • Szülészet-nőgyógyászat UH diagnosztika (B) vizsga
  • Pajzsmirigy UH vizsgálat+ FNAB vizsga

Orvosaink bemutatkoznak

Dr Csóka Miklós: Nekem minden nap siker, ha valakinek segíteni tudtam

„Gyerekkorom óta vonzott az emberi test működése, a folyamatos változás, a gyors és lassú döntések változatossága. Kezdetben belgyógyász akartam le...

Tovább olvasom
Dr. Csóka Miklós
Dr. Csóka Miklós
Endokrinológia, Nőgyógyászat

Szakterületek

Árak

Nőgyógyászat, endokrinológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Nőgyógyászat, endokrinológia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Nőgyógyászat, endokrinológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...