Dr. Demeter Attila

Nőgyógyászat

Bemutatkozás

“Középiskolás korom óta vonzott az orvosi pálya, azon belül is a szülészet-nőgyógyászat és az onkológia. A Debreceni Egyetem medikusaként nagy formátumú professzoroktól tanulhattam és az egyetem befejezése után az ország ekkor vezető intézetébe a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára nyertem felvételt.

A klinika igazgatója Dr. Papp Zoltán Professzor Úr támogatásával fiatal orvosként ösztöndíjjal az Egyesült Államokba kerültem, ahol testközelből láthattam a gyógyítás elég pragmatikus formáját. Tapasztalhattam, hogy a legkorszerűbb műszerezettség mellett, a beteg számára csak egy-két kérdés felvetésére volt lehetőség, a harmadik kérdés elhangzásakor az orvos általában egy harmadik személyhez irányította a beteget.

Véleményem szerint napjaink rohanó világában is fontos az orvos-beteg találkozás minősége, alapvetőnek érzem, hogy a beteget ne hagyjuk kétségek között őrlődni, hiszem, hogy a megfelelő gyógyuláshoz a szakértelem mellett a megfelelő tájékoztatás és kölcsönös bizalom is szükséges.”

Dr. Demeter Attila
Dr. Demeter Attila
Nőgyógyászat, Nőgyógyászati Onkológia

Szakterületek

Árak

Nőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Nőgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Nőgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...
Nem biztos, hogy Koronavírusos? Íme a COVID-19, az influenza, és az allergiás tünetek összefoglalója
Nem biztos, hogy Koronavírusos? Íme...
Mit érdemes tudni a COVID-19 és COPD kapcsolatáról?
Mit érdemes tudni a COVID-19...