Dr. Demeter Attila

Nőgyógyászat

Bemutatkozás

“Középiskolás korom óta vonzott az orvosi pálya, azon belül is a szülészet-nőgyógyászat és az onkológia. A Debreceni Egyetem medikusaként nagy formátumú professzoroktól tanulhattam és az egyetem befejezése után az ország ekkor vezető intézetébe a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára nyertem felvételt.

A klinika igazgatója Dr. Papp Zoltán Professzor Úr támogatásával fiatal orvosként ösztöndíjjal az Egyesült Államokba kerültem, ahol testközelből láthattam a gyógyítás elég pragmatikus formáját. Tapasztalhattam, hogy a legkorszerűbb műszerezettség mellett, a beteg számára csak egy-két kérdés felvetésére volt lehetőség, a harmadik kérdés elhangzásakor az orvos általában egy harmadik személyhez irányította a beteget.

Véleményem szerint napjaink rohanó világában is fontos az orvos-beteg találkozás minősége, alapvetőnek érzem, hogy a beteget ne hagyjuk kétségek között őrlődni, hiszem, hogy a megfelelő gyógyuláshoz a szakértelem mellett a megfelelő tájékoztatás és kölcsönös bizalom is szükséges.”

Dr. Demeter Attila
Dr. Demeter Attila
Nőgyógyászat, Nőgyógyászati Onkológia

Szakterületek

Árak

Nőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Nőgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Nőgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...