Dr. Demeter Attila

“Középiskolás korom óta vonzott az orvosi pálya, azon belül is a szülészet-nőgyógyászat és az onkológia. A Debreceni Egyetem medikusaként nagy formátumú professzoroktól tanulhattam és az egyetem befejezése után az ország ekkor vezető intézetébe a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára nyertem felvételt.

A klinika igazgatója Dr. Papp Zoltán Professzor Úr támogatásával fiatal orvosként ösztöndíjjal az Egyesült Államokba kerültem, ahol testközelből láthattam a gyógyítás elég pragmatikus formáját. Tapasztalhattam, hogy a legkorszerűbb műszerezettség mellett, a beteg számára csak egy-két kérdés felvetésére volt lehetőség, a harmadik kérdés elhangzásakor az orvos általában egy harmadik személyhez irányította a beteget.

Véleményem szerint napjaink rohanó világában is fontos az orvos-beteg találkozás minősége, alapvetőnek érzem, hogy a beteget ne hagyjuk kétségek között őrlődni, hiszem, hogy a megfelelő gyógyuláshoz a szakértelem mellett a megfelelő tájékoztatás és kölcsönös bizalom is szükséges.”

Szakterületei

Nőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat:

25 000 Ft

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal:

20 000 Ft

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény:

30 000 Ft