Dr. Hadjiev Janaki

Onkológia, radiológia, ultrahang diagnosztika, sugárterápia
0
Publikációk

Bemutatkozás

28 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a radiológia, 18 éves a sugárterápia és klinikai onkológia, területén. 2011 óta a magánegészségügyben is részt veszek. Széleskörű konzultációs tevékenységet folytatok, mely kiterjed az UH, CT, MR, PET-CT, MR írott és képi dokumentációjának leletezésére, másodvéleményezésére, a klinikai képbe való illesztésébe. A diagnosztikus és terápiás lehetőségek fejlődésével fontosnak tartom az orvosi munka komplexitását, így ma az orvosnak széleskörű tapasztalattal kell rendelkeznie a legmodernebb diagnosztikus technikák /Share Wave Elastográfia, PET-CT, PET-MR, stb/, illetve a legmodernebb komplex onkológiai terápiás lehetőségekkel   egyaránt.

A technikai fejlődés ellenére kiemelten fontosnak tartom, a beteggel és a hozzátartozókkal történő őszinte, tájékoztató beszélgetést. A naprakész szakmai ismeret és az empátia ötvözete az egyetlen, ami a teljes kórképre vonatkozó pontos diagnózis és terápiás terv felállításához és elfogadásához elvezetni a pácienst. A személyre szabott diagnosztikai algoritmusok valamint az Amerikai és Európai ajánlásoknak megfelelő terápiás protokollok alkalmazása, az optimális élet minőség megtartása mellett, valóban kiváló gyógyulási és túlélési eredményekhez vezet.

A CMC Déli Klinika megteremtette azt a lehetőséget, hogy szervezetten, minőségi környezetben megvalósíthatóak és elérhetőek legyenek ezek a feltételek, magasszintű orvosi ellátást nyújtva a betegnek.

Kiemelt érdeklődési köröm és kutatási területem a nőgyógyászati daganatok diagnosztikája és onkoterápiás lehetőségei.

Tanulmányok
Kiemelt jelentőségű tanulmányi utak
Szakvizsgák
Tudományos fokozat

2007 :PhD fokozat „suma cum laude” minősítéssel a Pécsi Tudományi Egyetemen – „Enchancement of treatment Options in locally Advanced cervical canacer with the use of multiple channel adjustible applicator for MR image guided brachyterapy”

Kitüntetések
Tudományos társasági tagság, tisztség
Pályázat

Magyar Tudományos Akadémiai /MTA/ első kiemelt díjat nyert: “Szelektív thrombolysis az alsó végtagokban Alternativ Pulse- Spray technika” – című pályázatom 1996. decemberben

Publikációk
Dr. Hadjiev Janaki
Dr. Hadjiev Janaki
PhD
Onkológia, Radiológia, Sugárterápia

Munkahely

2008: megbízott Centrum alelnök,
2013: Onkoradiológia működéséért felelős szakmai alelnök a Kaposvári Egyetem Egészségügyi Centrumban.
2014: Egyetemi Docensi kinevezés
2015: Kaposvári Egyetem Egészségügyi Központ Igazgató.
2017: Intervenciós Radiológiai Jártassági Vizsga
(Magyar Cardiovasculáris és Intervenciós Radiológiai Társaság)
2018: Címzetes Egyetemi Tanár
2018-2019: Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató kórház Baka József Diagnosztikai és Onkoradiológiai Kutatási és Oktatási Központvezető tisztségét töltöttem be.

Szakterületek

Árak

Onkológia, radiológia, ultrahang diagnosztika, sugárterápia

Ft
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...
Nem biztos, hogy Koronavírusos? Íme a COVID-19, az influenza, és az allergiás tünetek összefoglalója
Nem biztos, hogy Koronavírusos? Íme...
Mit érdemes tudni a COVID-19 és COPD kapcsolatáról?
Mit érdemes tudni a COVID-19...