Dr. Horvatics Gábor

Kardiológia

Bemutatkozás

2006-ban a Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam. A szakképzésemet a kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház belgyógyászat-kardiológiai osztályán Zámolyi Károly Tanár Úr irányítása alatt folytattam, 2012-ben belgyógyászat, majd 2014-ben kardiológia szakvizsgát tettem. Ezután kezdtem el a magánegészségügyben, a járóbeteg-ellátásban dolgozni.

A kórházban az intenzív részleg orvosaként megtapasztaltam, mekkora szenvedéssel, küzdelemmel és nem ritkán bánattal jár, amikor egy beteg már ilyen jellegű ellátásra szorul. A szakrendelőben végzett munkámmal a célom azzá vált, hogy közös erővel megelőzzük, hogy a páciensnek a kórházig el kelljen jutnia.

Legyen szó akár szív-érrendszeri kockázatfelmérésről, az egészséges életmódot illető tanácsadásról, magas vérnyomás, koleszterin- vagy vércukorszint beállításáról, illetve szív eredetű panaszok (mellkasi fájdalom, nehézlégzés, szívdobogásérzés, ájulás, eszméletvesztés, lábdagadás) kivizsgálásáról vagy már egy ismert szívbetegség (ISZB, angina, szívinfarktus, szívelégtelenség, ritmuszavarok) gondozásáról, készséggel állok rendelkezésükre.

Dr. Horvatics Gábor
Dr. Horvatics Gábor
Belgyógyászat, Kardiológia

Szakterületek

Árak

Kardiológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Kardiológia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Kardiológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...