Dr. Kósa-Kocsis Rita

Bőrgyógyászat
Bemutatkozás

2013-ban végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Szakképzésemet a Jósa András Megyei Kórház Bőrgyógyászati osztályán és szakrendelésein, valamint a debreceni Bőrgyógyászati Klinikán töltöttem. 2019-ben szakvizsgáztam bőrgyógyászatból Budapesten kiválóan megfelelt minősítéssel. Ezt követően Hajdú-Bihar megye rendelőintézeteiben, ill. magánegészségügyben végeztem bőrbetegek gyógyítását.

 

Szakmai ismereteimet folyamatosan igyekszem bővíteni, rendszeresen részt veszek hazai és nemzetközi konferenciákon, továbbképzéseken. A bőrrák megelőzését, korai felismerését kiemelten fontosnak tartom, rendszeresen részt veszek anyajegyszűrési programokban. 

 

Szakvizsgálat során lehetőség nyílik többek között anyajegyszűrésre, pattanásos bőr, pikkelysömör, ekcéma, atopiás dermatitis, rosacea, körömgomba, bőr bakteriális, vírusos, gombás fertőzései, csalánkiütés, hajhullás, pigmentációs zavarok, rovarcsípés kezelésére, vírusos szemölcs fagyasztására, valamint nyak és törzs területi fibroma eltávolítására egyaránt. 

 

Mivel számos kozmetikai problémát okozó bőrtünet hátterében állhatnak egyéb eredetű betegségek is (pl. belgyógyászati, keringési, anyagcsere, daganatos betegségek), melyek komplex kivizsgálást, kezelést igényelnek, ezért ilyen esetben is javaslom a mielőbbi bőrgyógyászati szakvizsgálaton való jelentkezést.

Orvosaink bemutatkoznak

Mit tehetünk bőrrák megelőzése érdekében a közelgő napsütéses szezonban?

A világos bőrű népességben előforduló festéksejtes bőrrákok (melanoma) legalább kétharmadát a természetes és mesterséges forrásokból származó...

Tovább olvasom
Dr. Kósa-Kocsis Rita
Dr. Kósa-Kocsis Rita
Bőrgyógyászat

Szakterületek

Árak

Bőrgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Bőrgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Bőrgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...