Dr. Kunos László

Alvásmedicina - Alvás diagnosztika, Tüdőgyógyászat

Bemutatkozás

Dr. Kunos László 2000-ben kezdte meg orvosi munkáját a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján, ahol azóta is dolgozik.

2006-ban tüdőgyógyász szakvizsgát, majd 2014-ben szomnológus licenszvizsgát tett. 2008 óta a Pulmonológiai Klinika alváslaboratóriumának vezetője, 2019 óta a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet Alváslaboratóriumának is vezető munkatársa. Klinikai orvosi munkája mellett 2006-tól vesz részt az egyetemi magyar és angol nyelvű medikus és szakorvos-képzéseken belüli pulmonológia és alvásmedicina oktatásban.

Kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a Magyar Tüdőgyógyász Társaság 2014-ben Kováts Ferenc emlékérmet adományozott számára. Doktori disszertációját a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában védte meg „Az intrathoracalis légutak szerepe az obstruktív alvási apnoe patomechanizmusában” címmel.

Az alvás alatti légzészavarok témakörében tizenegy angol nyelvű, nemzetközi szaklapban megjelent tudományos közleményt és öt magyar nyelvű szakkkönyv-fejezetet jegyez.

Orvosaink bemutatkoznak

Mit tegyek asztmásként a koronavírus idején?

Fontos, hogy zihálás, száraz köhögés, légszomj esetében, mely nem jár lázzal, hőemelkedéssel, gondoljunk az asztmára a koronavírus járvány idején is!

Tovább olvasom

Dr. Kunos László: Tisztességgel, emberséggel ellátni a beteget, nekem ez a legfontosabb

Dr. Kunos László: Nagyon sok súlyos rendellenesség is előjöhet alvás közben, a ritmuszavartól a refluxig rengeteg probléma...

Tovább olvasom
Dr. Kunos László
Dr. Kunos László
Alvásmedicina - Alvás diagnosztika, Komplex alvásdiagnosztika, Tüdőgyógyászat

Munkahely

Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinika Jelenleg is

Szakterületek

Árak

Tüdőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Tüdőgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Tüdőgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Alvásmedicina

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Alvásmedicina

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Alvásmedicina

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...