Dr. Magyari Ágota

Neurológia

Bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, ezt követően az Uzsoki Utcai Kórházban szereztem szakmai tapasztalatot neurológiai betegségek széleskörű ellátásában, kiemelt számban láttam el vascularis betegségben, sclerosis multiplexben, fejfájásban és különböző fájdalomszindrómákban szenvedő betegeket. Ideggyógyászati tevékenységem mellett rendszeresen részt veszek a sürgősségi betegellátásban, mely hozzásegít a betegségek komplex módon történő szemléléséhez.
Munkám során fontosnak tartom az alapos és mindenre kiterjedő anamnézisfelvételt, a jó hangulatú orvos-beteg kapcsolat kialakítását.

Végzettség
 • 2014-2020: neurológus szakorvos: Semmelweis Egyetem, Budapest
 • 2007-2013: általános orvos: Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi KarAz oklevél minősítése: cum laudeDiplomamunka: A neuroblastoma korszerű kezelése
 • 2003-2007 érettségi: Tóth Árpád Gimnázium, Debrecen
Szakmai tapasztalat
 • 2020- jelenleg is: Semmelweis Egyetem Szent Rókus Klinikai Tömb
  Általános Ideggyógyászati Szakrendelés
 • 2014-2020: neurológus szakorvosjelölt, majd szakorvosUzsoki Utcai Kórház, Neurológia OsztályNeurológus szakorvosjelöltként, majd szakorvosként önállóan végeztem a Neurológia Osztályra érkező betegek kivizsgálását, diagnosztikus- és terápiás stratégia felállítását. Az organikus idegrendszeri betegségek teljes skáláján belül, fekvőbeteg és járóbeteg ellátás keretei között, kiemelt számban láttam el agyi keringészavarban, sclerosis multiplexben, fejfájásban szenvedő betegeket. Ügyeletesként aktívan vettem részt időablakos stroke betegek ellátásábam, thrombolysis indikációjának felállításában. Az osztályon futó klinikai vizsgálatok koordinátoraként alkalmazhattam új terápiás lehetőségeket sclerosis multiplexben.
 • 2017- jelenleg is: általános orvosUzsoki Utcai Kórház, Sürgősségi Betegellátó Osztály
 • 2018-2019 általános orvosAlbert Schweitzer Kórház- és Rendelőintézet, Sürgősségi Betegellátó Osztály
 • 2017- jelenleg is: általános orvosBudaörs és Heves városok háziorvosi ügyeleti feladatainak ellátása.
 • 2008-2013: önkéntes ápoló: DE KK Gyermekgyógyászati Klinika
Tudományos munka

Neuroimmunológiai kórképek (sclerosis multiplex), fejfájásbetegség- és egyéb fájdalomszindrómák, elektrofiziológia.

Dr. Magyari Ágota
Dr. Magyari Ágota
Neurológia

Nyelvek: Angol, Olasz

Munkahely

2020- jelenleg is: Semmelweis Egyetem Szent Rókus Klinikai Tömb - Általános Ideggyógyászati Szakrendelés

Szakmai érdeklődés

fejfájás, szédülés, neuroimmunológiai betegségek, perifériás idegrendszeri betegségek

Szakterületek

Árak

Neurológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000 Ft

Neurológia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Neurológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...