Dr. Nagy Attila

Álmatlanság ambulancia, tüdőgyógyászat

Bemutatkozás

Dr. Nagy Attila 2011-ben kezdte meg orvosi munkáját a Debreceni Egyetemen, majd a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikáján folytatta. 2016-ban kiváló minősítéssel tüdőgyógyász szakvizsgát, majd 2019-ben szomnológus licenszvizsgát tett. 2018 óta a Pulmonológiai Klinika alváslaboratóriumában dolgozott. Klinikai orvosi munkája mellett 2011-től vesz részt az egyetemi magyar és angol nyelvű medikus és szakorvos-képzéseken belüli pulmonológia és alvásmedicina oktatásban.

 

Majdnem 10 éves klinikai gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a bronchológia, invazív diagnosztika, non-invazív légzéstámogatás, onkológiai betegellátás, tüdőtranszplantált beteggondozás területén.

 

Pulmonológiai témakörben egy angol nyelvű, nemzetközi szaklapban megjelent tudományos közleményt és több magyar nyelvű publikációt jegyez. Munkája során az alvás alatti légzészavarok diagnosztikájára és kezelésére specializálódott. A magán betegellátás kiemelendő pozitívumának a gyors, korrekt, személyre szabott diagnosztikát tartja, amely alapján a páciensek haladéktalan, célorientált kezelését biztosítottnak látja.

Orvosaink bemutatkoznak

Az allergia okozhat lázat?

Ebben a cikkben a láz és az allergiás tünetek lehetséges okait tárgyaljuk. Megvizsgáljuk a rendelkezésre álló kezelési lehetőségeket...

Tovább olvasom

Mit érdemes tudni az atípusos tüdőgyulladásról?

Az atipikus tüdőgyulladás az alsó légutakat érintő fertőzés. A kórokozó baktériumok általában kevésbé súlyos tüneteket generálnak...

Tovább olvasom

Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?

A hosszú lefolyású COVID egy olyan állapot, amikor az emberek a szokásosnál hosszabb ideig tapasztalják a COVID-19 tüneteit...

Tovább olvasom

Mi lehet az oka az étvágytalanságnak és a fáradtságnak?

Az alábbiakban áttekintjük az étvágycsökkenés és a fáradtság gyakori előfordulási formáit), majd azokat a gyógymódokat, amelyek segíthetnek...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Attila
Dr. Nagy Attila
Alvásmedicina - Alvás diagnosztika, Alvászavar/álmatlanság ambulancia, Komplex alvásdiagnosztika

Szakterületek

Árak

Alvásdiagnosztika

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20 000 FtFt

Alvásdiagnosztika

Alap szakorvosi vizsgálat

25 000 FtFt

Alvásdiagnosztika

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30 000 FtFt

Tüdőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25 000 FtFt

Tüdőgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20 000 FtFt

Tüdőgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30 000 FtFt

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...