Dr. Patai Valentina

Tüdőgyógyászat

Bemutatkozás

1984-ben végeztem a SOTE Általános Orvosi Karán. 1990-ben tüdőgyógyászatból tettem szakvizsgát. 10 évig a Budai MÁV Kórház I. Pulmonológiai osztályán, valamint a hozzátartozó Tüdőgondozóban dolgoztam. 20 évig a CHINOIN, EGIS, SANOFI gyógyszercégeknél klinikai gyógyszervizsgálatok tervezésével, lebonyolításával foglalkoztam, mindeközben ügyeleti tevékenységet, tüdőgondozói és startorvosi tevékenységet folytattam a Ferihegyi Repülőtéren. Klinikai gyógyszervizsgáló központban vizsgálatvezető tevékenységet folytatok, ahol a betegek a legkorszerűbb készítményeket kapják a gyógyszer törzskönyvezést megelőző stádiumban.

A gyógyító munka a hivatásom, nem csak a szűken vett szakterületemnek megfelelően látom el a légzési problémákkal – köhögés, nehézlégzés, krónikus és akut légúti betegségek, allergiás állapotok, daganatos betegségekkel hozzám fordulókat, hanem összefüggéseiben szemlélem a betegségeket, gyógyszeres és alternatív kezeléseket javasolva a betegeknek. Folyamatosan képezem magam, hogy a legmegfelelőbb módját találjam meg a betegségek megelőzésének, és a kialakult betegségek gyógyításának.

Képzések
Dr. Patai Valentina
Dr. Patai Valentina
Tüdőgyógyászat

Nyelvek: Magyar, Orosz, Angol

Szakterületek

Árak

Tüdőgyógyászat

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Tüdőgyógyászat

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Tüdőgyógyászat

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...