Dr. Rembeczki László

Érsebészet

Bemutatkozás

Általános orvosdoktori képesítésemet 1984-ben szereztem meg Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1989-ben sebészet -, majd 1991-ben érsebészet szakvizsgát tettem az Orvostovábbképző Egyetemen. 1998-ban fejeztem be a Külkereskedelmi Főiskola Nemzetközi Marketing Szakát, így bepillantást nyertem az üzleti élet világába is. 2001 -ben a Dipol Humánpolitikai Intézetben tréner diplomát szereztem, amely komoly segítséget jelent a mai napig is a pácienseimmel való közvetlen kapcsolatépítésben, partneri kommunikációban.

Hosszú évekig dolgoztam a Budai MÁV Kórház érsebészeti osztályán. 1992-től végzek magán orvosi tevékenységet. Jelenleg a CMC keretein kívül a REMART Magyarország Kft. érsebészeti magán szakrendelőjében, a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat Rendelőintézetében és az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben gyógyítok, ahol a sebészeti osztály vezetése a feladatom.

Célkitűzések

A legtöbb ember érrendszeri betegségben szenved!

Azoknak az érbetegeknek szeretnék segíteni, akiknek érszűkület,  lábdagadás, lábfájdalom, visszér okoz testi, lelki szenvedést, esztétikai gondokat. Sokan vannak, hiszen az alsóvégtagi érszűkület előfordulása az összlakosságban több mint 5%. A férfiak mintegy 19 %-ának, a nők 45 %-ának pedig visszeres panaszai vannak.

A vénás betegség és az érszűkület alattomosan kezdődik, sokszor csak későn észlelhető, mert kezdetben nem okoz panaszt. Az első tünetek megjelenésekor az elváltozások már komoly károkat okoztak a szervezetben. A KORAI FELISMERÉS ÉS KEZELÉS AKÁR ÉLETET IS.

Ne feledje!

1., 30 év felett a kialakuló érbetegségek idejében történő felismerésére mindenkinek javasolt évente egyszer az érszűrés!

2., Gondoljon a biztonságra! Visszérkezelés csak komplex érsebészeti vizsgálatot követően biztonságos, ezért is érsebész kezébe való!

Mottó:

„Az érsebészet olyan műtétes szakma, ahol tudni kell azt is, mikor ne operáljunk.”

Dr. Rembeczki László
Dr. Rembeczki László
Érsebészet

Szakterületek

Árak

Érsebészet

Szakorvosi vizsgálat, doppler vizsgálattal

30.000Ft

Érsebészet

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Érsebészet

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

35.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...