Dr. Szentiványi Csilla

Reumatológia

Bemutatkozás

  Vallom, hogy az orvoslás minden területén, így a reumatológia tárgykörébe tartozó betegségekkel, panaszokkal küzdő páciensek is holisztikus szemlélettel való gyógyítása a legcélravezetőbb. A mozgásszervi tünetek lehetnek önállóan előfordulóak, de ugyanígy lehetnek rendszerbetegség részjelenségei is. A gerinc, váll, kéz, csípő, térd, láb területén a túlerőltetés, kopás (osteoarthrosis), osteoporosis, autoimmun vagy kristály indukálta gyulladások, statikai hibák, postoperatív vagy posttraumás fájdalmak és tünetek, akár az izületekben akár a lágyrészekben, izmokban egyaránt mind a reumatológia tárgykörébe tartoznak. A betegek anamnézis felvétele, fizikális vizsgálata, leleteinek értékelése és szükség esetén kiegészítő vizsgálatok ( képalkotó , labor) javaslata után lehet átfogó képet alkotni a lehető legpontosabb diagnozis érdekében és  terápiás javaslattal való ellátáshoz. Tapasztalatom szerint a pácienseket partnerként kezelve együttműködési hajlandóságuk akár „long-life” terápiát igénylő betegségek esetén is kiemelkedő lehet.

Végzettség
  • 1984-1990   SOTE ÁOK
  • 1997 Szakvizsga Reumatologia
  • 2006 Természetgyógyász  szakképesítés (ETI vizsga)
Munkahely
  • 2004- járóbeteg szakellátás
  • 2018-2019 BGYH Széchenyi Komplex osztály osztályvezető főorvos
  • 2009- klinikai vizsgálatok Synexus SMO
  • 1993-1999 ORFI
Dr. Szentiványi Csilla
Dr. Szentiványi Csilla
Reumatológia

Szakterületek

Árak

Reumatológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000 Ft

Reumatológia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Reumatológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...