Dr. Szigeti István

Ortopédia
0
Tudományos előadások
0
Publikált cikkek, könyvfejezetek, kéziratok

Bemutatkozás

Mozgásszervi sebészettel foglalkozom, ezen belül kiemelném az endoprotetikát  (csípő, térd) és az artroszkópos ( ízületi tükrözés ) műtéteket váll és térdízület esetében melyeket igen nagy számban végzünk.

A degeneratív, kopásos jellegű ortopédiai megbetegedések mellet kiemelkedő szerep jut az akut és krónikus sportsérülések ellátásának. Szakmánk igen fontos része a betegek gondos kivizsgálása, szükség esetén a konzervatív kezelés alkalmazása valamint a műtéteket követő rehabilitáció tervezése és kontrollálása.

A rendelés célja: ortopédiai szakorvosi konzultáció az ortopédiai betegek kivizsgálását és esetleges műtéti megoldását illetően, speciális, célzott injekciós kezelés, szükség esetén infúziós kezelés.

Tanulmányok
Tanfolyamok, egyéni továbbképzés
Társulati Tagságok
Tagság szakmai szervezeteknél
  • Magyar Ortopéd Társaság
  • Magyar Traumatológus Társaság
  • Magyar Artroszkópos Társaság: vezetőségi tag 2003-tól, főtitkár 2007-2013, elnök 2013-2016
  • Osztrák Traumatológus Társaság
Oktatás
  • A Semmelweis Orvostudományi Egyetem medikusainak elméleti és gyakorlati oktatása, Budapest – 1987-től (magyar, német nyelven)
  • A Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetem majd a Semmelweis Egyetem posztgraduális kurzusaiban oktatás Budapest – 2000-től
  • A Magyar Artroszkópos Társaság instrukciós kurzusainak és workshopjainak instruktora – 2002-től
  • XVII Nürnberger Arthroskopiekurs – előadó, instruktor, Nürnberg 1998
  • Sportmedizinischer Seminar, Operationstechniken Knorpeldefekt – előadó, instruktor, Bad Tatzmannsdorf, Ausztria, 2000
  • „Artroszkópos Cadaver Gyakorlat”- instruktor, Budapest 2004, 2005, 2006, 2008, Budapest
Dr. Szigeti István
Dr. Szigeti István
Ortopéd sebészet

Szakterületek

Árak

Ortopédia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Ortopédia

Lelet konzultáció kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Ortopédia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...