Prof. Dr. Liszkay Gabriella

Bőrgyógyászat, Onkológia
0
Könyvfejezeteinek és tudományos közleményeinek száma
0
Összesített impact factora
0
H-index

Bemutatkozás

Prof.Dr. Liszkay Gabriella Ph.D. med. habil hazai és nemzetközi szinten is az onkológiai bőrgyógyászat magasan elismert képviselője. 30 éve végez gyakorlati és kutatómunkát valamennyi bőrtumor – kiemelten melanoma – vonatkozásában az Országos Onkológiai Intézetben, 12 éve osztályvezető főorvos, a bőrgyógyászati onkoteam vezetője.

Klinikai gyógyszervizsgálat

25 nemzetközi klinikai gyógyszervizsgálat vezető vizsgálója, melynek során FDA (U.S. Food and Drug Administration) kvalifikációt érdemelt ki az általa vezetett osztály. Valamennyi új gyógyszer bevezetésében úttörő munkát végzett Magyarországon.

Munkássága

Munkásságának részét képezi az orvos- és szakorvosképzés, a PTE-n doktori iskolát vezet, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem vendégprofesszora, az SE tutora. A Bőrgyógyászati Szakmai Kollégium tagozati tagja, a Közép-Kelet Európai Onkológiai Akadémia tanácsadó testületének tagja, a International Prevention Research Institute kollaborátora az Onkológia & Hematológia és a Dermatology Times szerkesztőbizottsági tagja, a Magyar Onkológusok Társáságának, a Magyar Dermatológiai Társaság, az International Association of Cancer Registries és az European Academy of Dermatology and Venerology tagja. Tudományos kapcsolatokat ápol Európában és a tengerentúlon egyaránt bőrdaganatok témakörben.

 

Munkásságának, gyakorlati és tudományos tevékenységének azonban legfőbb meghatározója és mozgatórugója az, hogy segíteni tudjon a beteg embereken. Egyetemi éveitől kezdve mind a mai napig elhivatottság és humánum hatja át gyógyító tevékenységét. Az Országos Onkológiai Intézetben iskolát teremtett, számos kiváló szakorvos és fiatal orvos dolgozik szakmai és emberi útmutatásai alapján.

A CMC-ben folytatott rendelésén elsősorban azokat a betegeket várja, akik
  • bőrtumorok gyanúja, melanoma, spinalioma, laphámrák, bazalioma, Merkel-sejtes carcinoma, dermatofibrosarcoma protuberans vagy egyéb
  • már ismert bőrdaganat kiújulása miatt
  • ismert bőrdaganat terápiájával, PD-1 gátló, anti-CTLA4 vagy kombinációs immunterápia, BRAF-MEK inhibitor célzott terápiája
  • bőrdaganatokkal kapcsolatos bármilyen kérdés és probléma miatt
  • változó anyajegyek miatt
  • anyajegyvizsgálat, szűrés és tanácsadás miatt

fordulnak hozzá.

 

Bármilyen más bőrgyógyászati – esetleg onkológiai – megbetegedéssel is szívesen fogad pácienseket, különösen azokat, akiknél „senki nem tudja, hogy mi a bajuk”.

Prof. Dr. Liszkay Gabriella
Prof. Dr. Liszkay Gabriella
Bőrgyógyászat, Onkológia

Munkahely

Országos Onkológiai Intézet

Beosztás

Osztályvezető Főorvos, Bőrgyógyászati Onkoteam vezetője

Szakterületek

Árak

Onkológia

Konzultáció

30 000 FtFt

Bőrgyógyászat

VIP szakorvosi vizsgálat

30 000 FtFt

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...