Prof. Dr. Pápai Zsuzsanna

Onkológia

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett.

1986-2004 között az Országos Onkológiai Intézet munkatársa, belgyógyászatból, klinikai onkológiából, és klinikai farmakológiábol tett szakvizsgát.

2004-2007 között az Országos  Gyógyintézeti központban létrehozta, és vezette az Onkológiai Osztályt, s 2007 júliusától, jelenleg is a MH-Egészségügyi Központ Onkológiai Osztály osztályvezető főorvosa.

1990- ben a Bécsi orvostudományi egyetem I. sz Belgyógyászati Klinikán töltött egy évet vendégorvosként, majd a bécsi Rudolfstiftung vezető kórház gastroenterológiai osztályán  további 4 hónapot. 1996-ban a Párizsi Gustave Roussy Intézet Onkológiai Osztályán 2 hónapot, majd 2000-ben Washinghtonban a Natinal Cancer Institutban  3 hónapot  töltött ösztöndíjasként.

Tudományos érdeklődési területe a malignus támasztószöveti daganatok kezelése.

Ph.D. Tudományos fokozatot 2003- ban szerzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

2006-tól rendszeresen részt vesz a gradualis, valamint postgradualis oktatásban a Semmelweis Egyetemen, de a Pécsi, a Debreceni valamint a szegedi egyetemeken is.

Több éven át volt a Magyar Orvos Szaklap, a Lege Artis Medicinae, 2012-től a Magyar Onkológia szerkesztőbizottsági tagja.

Az onkológia területén több mint 150 publikáció és 42 könyvfejezet szerzője.

2012-ben a Semmelweis Egyetemen habilitált, 2013-ban címzetes egyetemi tanári kinevezésben részesült.

Prof. Dr. Pápai Zsuzsanna
Prof. Dr. Pápai Zsuzsanna
Onkológia

Szakterületek

Árak

Onkológia

Konzultáció

40.000Ft

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...