Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünetegyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

Mellkas-sebészeti szakrendelés

A mellkas sebészek a mellkas és a mellüregi szervek betegségeinek sebészeti ellátásával foglalkozó sebész-specialisták.

A csontos mellkas betegségeinek (veleszületett deformitások, lengőborda eltávolítás stb.) és sérüléseinek (bordatörés, kulcscsont-sérülés, poszttraumás rekonstrukciók, légmell) ellátása mellett a tüdő és a mellhártya betegségeinek – különös tekintettel azok daganatos elváltozásaira – elsődleges sebészeti ellátásával foglalkoznak.

Amennyiben az Ön esetében mellkas-sebészeti ellátás szóba jön, mellkassebész szakorvosaink készséggel konzultálják esetét, szükség szerint további vizsgálatokat rendelnek el (képalkotó vizsgálatok, mellkas röntgen, mellkas CT, kontrasztos CT, szükség esetén hörgőtükrözés illetve CT vezérelt szövettani mintavétel).

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni az mellkas-sebészeti magánrendelésünket?🔎

Mellkassebész szakembereink mind a csontos mellkas mind a mellkas belső szerveinek sebészeti ellátásában gyakorlottak.

A csontos mellkas leggyakoribb betegségei a traumás sérülések:

 • bordatörés
 • kulcscsont-sérülések
 • poszttraumás rekonstrukciók
 • légmell

Ritkábban veleszületett mellkas deformitások sebészeti megoldásait kell megkeresnünk:

 • tyúkmellkas
 • tölcsérmellkas
 • lengőborda
 • nyaki borda stb

A tüdő és a mellhártya betegségeinek – különös tekintettel azok daganatos elváltozásaira – elsődleges sebészeti ellátása a leggyakoribb mellkas-sebészeti kihívás.

 • tüdődaganatok ellátása
 • áttétes tüdőfolyamatok
 • gátorüreg (mediastinum) nyirokcsomóinak mintavétele

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A mellkas betegségeinek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

A mellkas-sebészeti szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése