Specialistáink egyesített figyelmével a biztos válaszokért

A sokadig specialista és szakvizsgálat után sem kapott egyértelmű diagnózist?

Nem kell tovább kutatnia!

Az orvostudomány egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt egy szakorvosi vizsgálat alapján megfogalmazott szakmai javaslat önmagában sokszor nem elegendő a sikeres gyógyuláshoz.
A Páciens egyéni adottságaihoz, betegség karakterisztikájához legoptimálisabb, személyre szabott gyógyítási stratégia meghatározásához sok esetben elengedhetetlen a több szakterület orvosainak, szakembereinek az egyeztetett véleményén alapuló kivizsgálási vagy kezelési javaslat meghatározása.

A CMC Déli Klinika® által biztosított ún. multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított kezelési stratégia (COMPLEX-TEAM® vélemény) elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást. Hozzáadott értékként pedig a páciens számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Hogyan hívhatom össze a szakértői konzíliumot?

1.     Foglaljon időpontot online az alapvető panaszának megfelelő szakterület specialistájához!

2.     A visszaigazolást követően regisztrálja kórelőzményeit bioinformatikai rendszerünkben, hogy szakértőink minél jobban megismerhessék az Ön kórtörténetét, korábbi és jelenlegi betegségeit, panaszait!

3.     Hajtsa végre a CMC Déli Klinika szakértői (COMPLEX-TEAM®) által javasolt kezelési tervet, amelyben professzionális betegút-menedzsmentünk segíti majd

önre szabva

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!

tünete van?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.
Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!