Árak

Gasztroenterológia

Gasztroenterológiai szakorvosi és hasi- kismedencei ultrahang vizsgálat

60 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Gasztroenterológia

Gasztroenterológiai videó konzultáció bioinformatikai támogatással

35 000 Ft

Hidrogén kilégzési vizsgálat (laktulóz)

18 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Gyümölcscukor érzékenység (fruktóz intolerancia) vizsgálat

18 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Tejcukor érzékenység (laktóz intolerancia) vizsgálat

18 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Gasztroenterológia

Medical examination in Gastroenterology (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Gasztroenterológia

gasztroenterológiai komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

40 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Gasztroenterológia

gasztroenterológiai kontroll szakorvosi vizsgálat*

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Gasztroenterológia

alap gasztroenterológiai szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Komplex Gasztroenterológiai Központ

A gyomor-bélrendszeri betegségek személyre szabott megelőzését, teljes körű kivizsgálását és komplex kezelését a CMC Déli Klinika® jelentős szakmai gyakorlattal rendelkező Szakértői különböző specializált technológiai eljárásokkal segítik.

Gasztroenterológia szakrendelésünket beutaló és várólisták nélkül látogathatják kedves Pácienseink. 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Bélbetegségek, táplálkozási zavarok gyors kivizsgálása, komplex kezelése

A CMC Déli Klinika® nemzetközileg is elismert gasztroenterológus szakértői készséggel állnak rendelkezésre:

 • emésztőrendszeri panaszok, felszívódási zavarok, tünetek (puffadás, teltségérzés, hasi fájdalom, görcsök, hasmenés, székrekedés, véres széklet, szurokszéklet stb) magas szakmai színvonalú, gyors és komplex laboratóriumi diagnosztikájában és kivizsgálásában
 • a különböző gyulladásos bélbetegségek (IBD: Crohn betegség, Colitis ulcerosa, IBS: Irritábilis bél szindróma), a vastagbél és a végbél jó és rosszindulatú elváltozásainak (vastagbél polyp, adenoma, vastagbélrák, végbélrák, divertikulózis, diverticulitis stb), fertőzéses megbetegedéseiben  (pl. Clostridium difficile fertőzés) illetve különböző felszívódási zavarainak (malabszorpció, lisztérzékenység, glutén érzékenység, malabszorpciós szindróma) gyors, teljes körű laboratóriumi, endoszkópos, képalkotó és molekuláris diagnosztikai/genetikai kivizsgálásában valamint ezen betegségek kezelésében

 

Amikor kellemetlen tünetek megjelennek sajnos a legtöbb esetben halogatjuk a kivizsgálást, amelynek az oka legtöbb esetben a bizonytalanság és a félelem. Fontos tudni viszont, hogy ezen betegségek esetében (is) a korai felismerés alapvető fontosságú, sokszor életmentő lehet! Ezért nem érdemes késlekedni, szakértőink diszkrét környezetben, gyorsan és fájdalommentesen végzik el a szükséges vizsgálatokat.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Az emésztési, táplálkozási zavarok, bélbetegségek esetében kiemelt jelentősége van a megfelelő diétának.  A Páciens igényeit, napi életritmusát (is) figyelembe vevő, az emésztést és a megfelelő bélműködést támogató optimális étrend megtervezésében és  a személyre szabott diéta mindennapi hatékony megvalósításában dietetikus szakembereink segítenek.

Az emésztési, táplálkozási zavarok, bélbetegségek hátterében álló elváltozások, okok megtalálása és ezek megfelelő kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

Online időpontfoglalás dietetikusainkhoz:AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


     +36-1-999-0640
  [email protected]

Ételintoleranciák

Amennyiben elhúzódó, krónikus gyomor-bélrendszeri panaszai vannak (puffadás, teltségérzet, hányinger, hasmenés, gyomor és hasi görcsök, székrekedés) célszerű minél előbb felkeresni a CMC Déli Klinika® ételintolerancia ambulanciáját, ahol magas szakmai színvonalú technológia és széleskörű tapasztalattal rendelkező szakértőink készséggel állnak rendelkezésre az:

 

Kilégzési tesztjeink segítik a tejcukor (laktózérzékenység, laktózintolerancia) komplex diagnosztikája mellett a táplálék vékonybélen való áthaladási idejének a meghatározását, illetve a vékonybélben kórosan elszaporodott baktériumok indirekt kórismézését, valamint a gyümölcscukor azaz fruktózintoleranciaként emlegetett betegség (emésztési, felszívódási zavar) megfelelő diagnosztizálását is.

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Az étel intoleranciák, étel allergiák esetében kiemelt jelentősége van a megfelelő diétának.  A Páciens igényeit, napi életritmusát (is) figyelembe vevő optimális étrend megtervezésében és  a személyre szabott diéta mindennapi hatékony megvalósításában dietetikus szakembereink segítenek.

 

Az ételintoleranciák, étel allergiák hátterében álló elváltozások, okok megtalálása és ezek megfelelő kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.


COMPLEX TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Gyomorpanaszok gyors, teljes körű kivizsgálása, kezelése

A gyomorégés, gyomorfájdalom, emésztési zavarok, felfúvódás mögött állhat stressz kiváltotta savtúltengés, vírusos vagy bakteriális fertőzés, csípős, illetve fűszeres ételek, alkohol túlzott fogyasztása miatt bekövetkező „átmeneti gyomorhurut”. Azonban sok esetben a tünetek mögött súlyosabb betegségek gyomorfekély, felszívódási zavarok, reflux-betegség, a gyomor daganatos betegségei, gyomorrák is állhatnak, így nélkülözhetetlen a megfelelő kivizsgálás és kezelés. A CMC Déli Klinika®magas szakmai színvonalú, specializált technológiai háttérrel és vezető szakértőivel készséggel áll rendelkezésre:

 

Azonnali online időpontfoglalás gasztroenterológus szakorvosainkhoz:

 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Gyomorpanaszok esetén kiemelt jelentősége van a megfelelő diétának.  A Páciens igényeit, napi életritmusát (is) figyelembe vevő gyomor kímélő, optimális étrend megtervezésében és  a személyre szabott diéta mindennapi hatékony megvalósításában kérje dietetikus szakembereink segítségét.

A gyomorpanaszok hátterében álló elváltozások, okok megtalálása és ezek megfelelő kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.


COMPLEX TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Végbél betegségek gyors kivizsgálása, komplex kezelése

Véres széklet észlelése, illetve végbélberepedés, végbélfájdalom, fájdalmas székürítés esetén mindenképpen proktológiai kivizsgálás javasolt. Amikor kellemetlen tünetek megjelennek sajnos a legtöbb esetben halogatjuk a kivizsgálást, amelynek az oka legtöbb esetben a bizonytalanság és a félelem. Fontos tudni viszont, hogy ezen betegségek esetében (is) a korai felismerés alapvető fontosságú, sokszor életmentő lehet! Tehát nem érdemes késlekedni, szakértőink diszkrét környezetben, gyorsan és fájdalommentesen végzik el a szükséges vizsgálatokat. A proktológiai kivizsgálás során a részletes kórtörténet áttekintése után a szakorvos fizikális vizsgálatot végez, illetve szükség esetén ezt eszközös vizsgálatokkal egészíti ki (endoszkópos vizsgálatok: anoscopia, rectoscopia – végbéltükrözés, rectalis ultrahang vizsgálat, célzott mintavétel, szükség esetén képalkotó és molekuláris diagnosztikai/genetikai vizsgálatok).

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Intim panaszok, a végbél betegségei esetében kiemelt jelentősége van a megfelelő diétának.  A Páciens igényeit, napi életritmusát (is) figyelembe vevő, az emésztést és a megfelelő széklet ürítést, bélműködést támogató optimális étrend megtervezésében és  a személyre szabott diéta mindennapi hatékony megvalósításában dietetikus szakembereink segítenek.

A végbél betegségeinek személyre szabott kivizsgálása és kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.


COMPLEX TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Komplex Májambulancia

A CMC Déli Klinika komplex májambulanciáján a májbetegségek korszerű kivizsgálásában és kezelésében nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg is elismert májsebész, hepatológus és intervenciós radiológus szakértőink segítenek a tünetek, panaszok mögött meghúzódó folyamatok, betegségek pontos diagnosztizálásában és a komplex, személyre szabott kezelési stratégia meghatározásában.

 

Azonnali online időpontfoglalás komplex májambulanciánkra

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Májbetegségek illetve a máj működésének fokozott megterhelésével járó egyéb betegségek esetén kiemelt jelentősége van a megfelelő diétának.  A Páciens igényeit, napi életritmusát (is) figyelembe vevő májkímélő, a máj működését támogató étrend megtervezésében és  ezen személyre szabott diéta mindennapi hatékony megvalósításában kérje dietetikus szakembereink segítségét.

 

A CMC Déli Klinika® magas szakmai színvonalú, specializált technológiai háttérrel és vezető szakembereivel készséggel áll rendelkezésre:

 

Gócos májelváltozás(ok) rosszindulatú folyamat(ok) gyanúja esetén a CMC Déli Klinikán®Magyarországon – magán finanszírozásban – elsőként vehetőek igénybe olyan precíziós, aspirációs citológiai vagy finomtű illetve vastagtű biopsziás mintavételi eljárások, amelyekkel több új, speciális technológia alkalmazásával a legpontosabb célzás és így eredményesebb mintavétel érhető el.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]A CMC Déli Klinikán® Magyarországon magán finanszírozásban elsőként végzett speciális S-Shearwave technológián alapuló elasztográfiás ultrahang vizsgálatok lehetőséget biztosítanak:

 • legkisebb szöveti elváltozások korai felismerésére és így – többek között – a daganatos betegségek pontos és korai diagnosztizálására
 • a korai diagnózis – és így a hatékonyabb kezelés – elősegítése mellett optimális megoldást biztosítanak az elváltozásból történő célzott citológiai vagy biopsziás mintavételre
 • az eljárásnak igen nagy szerepe van mind a vírusos májgyulladások, mind az ún. zsírmáj diagnosztikájában, valamint az alkoholos májkárosodás előrehaladásának felmérésében
 • ez a technológia korán kimutatja a májrákra gyanús elváltozásokat, így segítve a májrák korai diagnózisát, valamint az alkalmazásával csökkenthető a hagyományos májból történő mintavételek (máj biopsziák) szükségessége

 

Azonnali online időpontfoglalás elasztográfiás ultrahang vizsgálatra:

 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]A májbetegségek kivizsgálása és megfelelő kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.


COMPLEX TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Hepatológiai centrum

A hepatológia a máj- és az epeutak betegségeivel foglalkozó területe a gasztroenterológiának. Hepatológus szakértőink az emésztőrendszer megbetegedéseinek kezelésén túl a máj és az epeutak akut és krónikus betegségeinek (gyulladások, toxikus károsodások, autoimmun és daganatos betegségeinek személyre szabott kivizsgálásával és komplex kezelésével foglalkoznak.

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

A máj az egyik legfontosabb szervünk, központi szerepe van:

 • a méregtelenítésben – a bélrendszerből felszívódott tápanyagok először a májba jutnak, és legtöbbjük valamilyen átalakulás után kerül a központi keringésbe.
 • az emésztés támogatásában és a zsíranyagcserében (az emésztés egyik szinte nélkülözhetetlen nedvét, az epét választja ki) Az emésztés során az epe a nagyobb zsírcseppeket aprókra bontja, így a zsíremésztő enzim jobban hozzáfér, amely nélkülözhetetlen lépés a zsírok lebomláshoz, felszívódásához.
 • a szénhidrát anyagcserében – feladata a normális vércukorszint fenntartása
 • a fehérje anyagcserében – részt vesz az aminosav anyagcserében, a véralvadási faktorok, plazmafehérjék előállításában, valamint a K vitamin függő faktorok termelésében
 • a hormonok és vitaminok anyagcseréjében, a toxikus anyagok lebontásában
 • a vas és rézanyagcsere mellett a bilirubin anyagcserében

 

A májban található immunsejtek megakadályozzák, hogy a bél felől esetleg bejutó baktériumok nagyobb számban elárasszák a szervezetet. Számos anyag, melynek hátrányos hatásai lehetnek, olyan átalakításra kerül a májban, mely során a mérgező hatása csökken, elvész, illetve vízoldékonnyá válik, mely a vesén át történő gyors kiürülést lehetővé teszi.

A különböző eredetű májbetegségek esetén ezen funkciók károsodására vezethető vissza a tünetek nagy része.

 

A CMC Déli Klinika® komplex májambulanciáján (hepatológiai, májsebészeti, intervenciós radiológiai magánrendelés keretei között) a májbetegségek korszerű kivizsgálásában és kezelésében nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg is elismert májsebész, hepatológus és intervenciós radiológus szakértőink segítenek a tünetek, panaszok mögött meghúzódó folyamatok, betegségek pontos diagnosztizálásában és a komplex, személyre szabott kezelési stratégia meghatározásában.

 

Dietetikusaink pedig a Páciens igényeit, napi életritmusát (is) figyelembe vevő májkímélő, a máj működését aktívan támogató étrend összeállítását és mindennapi megvalósítását segítik.

Az esetek jelentős részében a máj betegségeire illetve a gócos májelváltozásokra (májgóc) a bizonytalan hasi panaszok, jobb felhasi fájdalom, puffadás, hasi diszkomfort érzés, gyengeség, fáradékonyság, émelygés, étvágytalanság, fogyás kivizsgálása kapcsán derül fény. Sokszor azonban egy rutin laboratóriumi vizsgálat során a májenzim értékek emelkedése, a máj megnagyobbodása, bőrviszketés vagy sárgaság hívja fel a figyelmet a máj különböző betegségeire.

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni a hepatológiai magánrendelésünket? 

A májbetegségek leggyakoribb tünetei: sárgaság, bőrviszketés, bőreltérések (ún. pók naevus), májfoltok, májmegnagyobbodás, világos széklet, sötét vizelet fellépése.

A máj betegségeinek legfontosabb csoportjai:

 • fertőző, vírusos májgyulladások (acut hepatitis, chronicus hepatitis)
 • az alkohol okozta krónikus májkárosodás (cirrhosis)
 • a zsírmáj (NASH: nem alkoholos steatohepatitis)
 • a gyógyszerek okozta májenzim eltérések, májkárosodások
 • autoimmun májbetegségek:
  • autoimmun hepatitis
  • primer sclerotizáló cholangitis
  • primer biliáris cirrhosis
A májdaganatok esetében elkülönítendők:

 • a máj jóindulatú (pl. hemangioma, adenoma, fokális noduláris hiperplázia) és
 • rosszindulatú daganatai:
  • primer máj és epeúti rákok pl. hepatolcelluláris carcinoma, cholangiocelluláris carcinoma
  • másodlagos, áttéti daganatok

Foglaljon 2 kattintással azonnal, kényelmesen időpontot és használja ki bioinformatikai rendszerünk összes előnyét és specialitásait az Ön  magasabb színvonalú egészségügyi ellátásának érdekében:

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

 

A májelváltozások, májbetegségek hátterében álló elváltozások, okok megtalálása, ezek megfelelő kezelése komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

Májbetegségek komplex kivizsgálása a CMC Déli Klinikán

Bizonytalan hasi panaszok, puffadás, émelygés, hányinger, étvágytalanság, fogyás, emésztési zavarok esetén gasztroenterológus, hepatológus, onkológus, radiológus szakembereink készséggel állnak rendelkezésre:

 • a májbetegségek gyors, teljes körű laboratóriumi és molekuláris diagnosztikai vizsgálatainak meghatározásában és részletes kiértékelésében

Tovább a laboratóriumi vizsgálatok oldalra

 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

 • májgóc, vagy gócos májelváltozás(ok): máj hemangióma (haemangioma), máj adenoma, fokális noduláris hiperplázia (FNH), jóindulatú májdaganatok, rosszindulatú májgócok, májbetegségek (hepatocellularis rák, hepatocellularis carcinoma, májrák, máj áttétek – máj metasztázis stb) képalkotó diagnosztikai – ultrahang, CT, MR, PET-CT – vizsgálatainak a meghatározásában és véleményezésében

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

 • Gócos májelváltozás(ok) rosszindulatú folyamat(ok) gyanúja esetén a CMC Déli Klinikán® Magyarországon – magán finanszírozásban – elsőként vehetőek igénybe  olyan precíziós citológiai vagy finomtű illetve vékonytű biopsziás mintavételi eljárások, amelyekkel több új, speciális technológia alkalmazásával a legpontosabb célzás és így a legeredményesebb mintavétel érhető el:

  • VirtualTrackTM ClearTrackTM modul és a NeedleMateTM technológiák lehetővé teszik mintavételi tű útjának pontos követését és így megkönnyítik a mintavétel elvégzését, javítják annak sikerességét és csökkentik a nem megfelelő minták miatt kényszerűen végzett ismételt mintavételek számát – a mintavétel szimulációja lehetővé teszi a legpontosabb célzást.
  • VirtualTrackTM követi a mintavevő tű útját, megjeleníti a várható vektort
  • a ClearTrackTM modul speciális tűbe épített szenzora pedig még pontosabbá teszi a célzást. A program segítségével szimulálhatjuk a tű haladását, így biztosítva, hogy a célzott elváltozásból (lézióból) történjen a mintavétel.
 • Az S-FusionTM technológia
  • A tűbiopsziás mintavételek még pontosabb célzásához lehetővé teszi az ultrahang kép fúzióját a korábban végzett CT vagy MR vizsgálatok képanyagával, így vezetve a klinikust a mintavételre CT vagy MR vizsgálat során kijelölt eltérés felkeresésében, és pontos célzásában
  • Ennek során un. Respiration Auto techológia is alkalmazható, mely a képanyagokon keletkezett légzési műtermékeket kiszűri, illetve a valós-idejű ultrahang képeket és a korábbi, esetlegesen eltérő légzési fázisban készült CT vizsgálatokat összefésüli, így is csökkentve a páciens légzéséből adódó mintaételi hibák valószínűségét.

   

Precíziós cytológiai mintavétel (FNAB, finomtű citologia, finomtű biopszia):

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Precíziós biopsziás mintavétel (core biopszia, vastagtű biopszia):

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

 

A CMC Déli Klinikán® Magyarországon magán finanszírozásban elsőként végzett speciális S-Shearwave technológián alapuló elasztográfiás ultrahang vizsgálat a jelenlegi legkorszerűbb elasztográfiás módszer a máj vizsgálatára. A máj elasztográfia a máj fibrotikus átalakulását tudja felmérni, a szövetek rugalmasságát értékeli. Igen nagy szerepe van mind a vírusos májgyulladások okozta krónikus hepatitis diagnosztikájában, mint az alkoholos cirrhosis előrehaladásának felmérésében, mind az ún. zsírmáj (NASH – nem alkoholos steatohepatitis) diagnosztikájában. Az elasztográfia korán kimutatja a májrákra gyanús elváltozásokat, így a betegség korai diagnózisát segíti a veszélyeztetett populációban.

A  speciális S-Shearwave technológián alapuló elasztográfiás ultrahang vizsgálatok lehetőséget biztosítanak:

 • legkisebb szöveti elváltozások korai felismerésére és így – többek között – a daganatos betegségek pontos és korai diagnosztizálására
 • a korai diagnózis – és így a hatékonyabb kezelés – elősegítése mellett optimális megoldást biztosítanak az elváltozásból történő célzott citológiai vagy biopsziás mintavételre
 • igen nagy szerepe van mind a vírusos májgyulladások, mind az ún. zsírmáj diagnosztikájában, valamint az alkoholos májkárosodás előrehaladásának felmérésében
 • ez a technológia korán kimutatja a májrákra gyanús elváltozásokat, így segítve a májrák korai diagnózisát, valamint az alkalmazásával csökkenthető a hagyományos májból történő mintavételek (máj biopsziák) szükségessége

 

  Kontrasztanyagos képalkotás (CEUS) a CMC Déli Klinikán®:

 A kontrasztanyagos ultrahangvizsgálat (CEUS-contrast-enhanced ultrasonography) valós időben ad képet a vizsgált elváltozás erezettségéről, annak keringési dinamikájáról. Mind a parenchymás, mind a vaszkuláris betegségek diagnózisát, mind felületes lágyrészek vizsgálatát kiegészítheti a kontrasztanyagos ultrahangos képalkotás.

Ultrahangos képalkotás során a beadott kontrasztanyag mikro-gáz buborékokat jelent, melyek 4-5 percig maradnak mindössze a véráramban, viszont ez alatt kizárólag a vérkeringésben vannak jelen, így szigorúan „véráram-leképezők”. A képalkotás során felerősítik a Doppler szignálokat, még azokat az ereket is látható téve melyek mélyen a szövetek között helyezkednek el, vagy éppen nagyon lassan áramlik bennük a vér, ezáltal konvencionális Doppler-ultrahanggal nem jól vizualizálhatóak.

A módszer kiválóan alkalmas a daganatos elváltozások erezettségének vizsgálatára illetve jól használható azon onkoterápiás eljárások sikerességének monitorizálására is, melyek során a daganatot intervenciós radiológiai módszerekkel (percutan vagy transarterialis eljárások) direktben károsítják, az azt ellátó vérereken keresztül bejutatott hatóanyagokkal. Ilyenek eljárások a daganat vérellátását a hozzá vezető domináns ér elzárásával károsító transarteriális embolizáció (TAE eljárás); a daganatot ellátó éren keresztül elvégzett roncsolásos eljárások (pl. radiofrekvenciás ablatio, cryoablatio, alkoholos-infiltráció) illetve a daganatot ellátó éren keresztül magába az elváltozásba bejutatott kemoterápiás gyógyszer okozta tumor roncsolás (transarterialis kemo-embolizáció, azaz TACE eljárás).

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

     +36-1-999-0640
  [email protected]

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról