Komplex, precíziós orvoslás

  • Evidenciákon alapuló gyógyítás
  • Személyre szabott genetikai
  • Molekuláris biológiai jelzőanyagok
  • Komplex szemléletű orvoslás
  • Precíziós medicina

Bioinformatikai megoldások

Klinikánkon a precíziós orvoslás megvalósítását különböző bioinformatikai megoldásokkal, valamint mesterséges intelligencián alapuló döntéshozatali támogatással tesszük még eredményesebbé és kényelmesebbé pácienseink számára.

Egyedülálló, specializált szolgáltatások

Programjaink irányelveit széles körű kutatási eredmények, szigorú követelmények szerinti revíziója alapján, élvonalbeli kutatók, nemzetközileg elismert szakemberek állítják össze és folyamatosan bővítik az újabb tudományos felfedezések figyelembevételével.

Budai klinikánk személyre szabott, specializált egészségügyi szolgáltatásokkal, kiváló megközelíthetőséggel és parkolási lehetőséggel, exkluzív belsőépítészeti kialakítással és gyönyörű panorámával várja a kedves Pácienseket.

Szolgáltatásaink fókuszában magas szakmai színvonalú, empatikus, komplex és gyors ellátás áll. A hatékony gyógyítást magasan képzett, emberközpontú, elhivatott személyzetünk biztosítja, akik Pácienseink állapotának részletes felmérését, problémáinak megértését helyezik előtérbe a személyre szabott gyógyítás jegyében.

Minden egészségügyi tevékenységünket védjegyzett szakmai programunk a komplex, precíziós orvoslás irányelvei és protokolljai alapján végezzük.

Miért érdemes igénybe venni egyedülálló, specializált szolgáltatásainkat?

Mert minden programunk az alábbi előnyöket egyesíti az Ön számára:

TUDOMÁNYOS EVIDENCIÁKON ALAPUL

Programjaink irányelveit széles körű kutatási eredmények, szigorú követelmények szerinti revíziója alapján, élvonalbeli kutatók, nemzetközileg elismert szakemberek állítják össze és folyamatosan bővítik az újabb tudományos felfedezések figyelembevételével. Azaz minden diagnosztikai és terápiás döntés szilárd klinikai érveken és tudományos bizonyítékokon alapul.

KOMPLEX

Az Ön életmódját, szervfunkcióit, lelkiállapotát komplexitásában feltérképező megközelítést alkalmazunk, így derítve fel az esetleges rizikófaktorokat. Ezzel a szemlélettel sokkal hatékonyabb betegség megelőzés, pontosabb diagnózis és eredményesebb gyógyulás érhető el.

INTEGRÁLT ÉS EREDMÉNYES

Azaz az egyes szervek vizsgálata, kezelése mellett az emberi szervezet egészére összpontosít és így állapítja meg a megoldatlan tünetek, panaszok mögött húzódó alapvető testi, lelki okokat és javasol személyre szabott, komplex megoldásokat.

SZEMÉLYRE SZABOTT

A program során szakértőink teljes figyelme Önre irányul, Páciens-Manager és navigációs szolgáltatásainkkal igyekszünk a legjobb megoldást megtalálni az Ön számára.

MEGTÉRÜL

A részletes családi, egyéni kórtörténet és életmód feltérképezéssel, kiterjesztett laboratóriumi, orvosi és műszeres vizsgálatokkal hatékonyan ismerjük fel, állítjuk helyre és előzzük meg olyan kóros állapotokat, amelyeket később már csak komoly erőfeszítéssel, idő- és pénzráfordítással, ráadásul kevésbé eredményesen lehetne gyógyítani.

A hagyományos gyógyítás során az orvosok egy adott betegség diagnosztikája és kezelése során az évszázadok alatt felhalmozódott klinikai tapasztalatokat, megfigyeléseket alkalmazzák (bizonyítékokon, evidenciákon alapuló orvoslás), így a kezelések általában nem specifikusak, inkább uniformizáltak, azaz a betegek eltérő terápiás válaszát a hagyományos gyógyítás nem igazán veszi figyelembe.

A precíziós orvoslás áttörést jelent a diagnosztikában és a terápiában, hiszen az alkalmazott módszerek sokkal pontosabbak, a klinikai tapasztalatok, az evidenciák mellett mérhető, molekuláris, genetikai és biológiai jelzőanyagok is segítik a pontos diagnózis felállítását és a gyógyítást. A precíziós medicina a Páciens genetikai profilját, a rá ható környezeti tényezőket valamint betegségének egyedi jellemzőit is figyelembe véve választja ki a számára optimális kivizsgálást és kezelést.

Klinikánkon a precíziós orvoslás megvalósítását különböző bioinformatikai megoldásokkal, valamint mesterséges intelligencián alapuló döntéshozatali támogatással tesszük még eredményesebbé és kényelmesebbé pácienseink számára.

Ugyanakkor meggyőződésünk szerint az emberi szervezetben a testi, szellemi és lelki tényezők szoros egységben és kölcsönhatásban működnek, így bármelyik változása hatással van a másik kettőre is.

Ezért kiemelten fontosnak tartjuk a komplex szemléletű orvoslást, azaz hogy a gyógyítás során ne csak az adott betegséget vagy kóros elváltozást célozzuk meg, hanem személyre szabottan a beteg ember egészét kezeljük.