Szakértelem. Figyelem. Empátia.

Exkluzív onkológiai szolgáltatásainkat a jól ismert ONKOMPLEX® márkanév fogja össze, mely garancia a legmagasabb szintű gyors, precíziós diagnosztikai eljárások alkalmazására, és a személyre szabott, komplex szolgáltatások biztosítására.

Minden daganat típusban az adott szakterület nagy szakmai tapasztalattal és hazai/nemzetközi elismertséggel rendelkező vezető szakértői segítenek a daganatos betegségek megelőzésében, gyors, pontos diagnosztizálásában, a beteg egyéni adottságaihoz legmegfelelőbb kezelési stratégia kialakításában, amelyet igény szerint komplex betegtámogatással egészítünk ki.

Küldetésünk a gyors és pontos diagnózis majd a legoptimálisabb kezelési terv kialakítása

Valamennyi szolgáltatásunk fókuszában a hozzánk forduló Páciensek állapotának részletes felmérésén, problémáinak a megértésén alapuló magas szakmai színvonalú, empatikus, az egyéni igényeiket kielégítő komplex és gyors ellátás áll.

Átfogó, területenként specializált onkológiai szolgáltatásaink és szakmájukban legkiválóbb Szakembereink gondos együttműködésében tudunk olyan – a magyar egészségügyben – hiánypótló szolgáltatást nyújtani, amely kiemelkedő szakmaiság és diszkréció mellett adhat megnyugtató segítséget a daganatos betegségek elleni küzdelemben. Küldetésünk, hogy a legoptimálisabb kivizsgálási és kezelési megoldást, valamint a daganatos betegség kapcsán személyre szabott, komplex támogatást adjunk Betegeinknek, a lehető legrövidebb időn belül.

Nagyra értékeljük Pácienseink visszajelzéseit!


Hiszen a diagnosztikai eredmények után ez a második legpontosabb visszacsatolás a szolgáltatásunk minőségéről!

Tisztelt Pácienseink!

A hatósági rendelkezésekkel összhangban:

– A klinikán tartózkodás ideje alatt az orrot és szájat eltakaró maszk használata valamint belépéskor a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő használata kötelező!

– A vizsgálatok előtt kötelező az online vagy a recepción található állapotfelmérő kérdőív kitöltése! Légúti megbetegedés illetve COVID-19 betegség tüneteit mutató páciensek kizárólag abban az esetben vehetik igénybe ellátásainkat, ha a klinikánkon elvégzett COVID-19 antigén gyorsteszt eredménye negatív. Az antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

– Intézményünkbe mozgásában korlátozott, illetve fogyatékkal élő betegek kísérőjeként maximum 1 fő léphet be. A kísérőnek a páciensekkel azonos előszűrésen kötelező részt venni!

– Invazív beavatkozásra (pl. endoszkópos vizsgálat) érkező páciensek esetében, ha a páciens nem kapott COVID-19 vakcinát, vagy a 2. oltás után nem telt még el 2 hét, akkor az intézményünkben 48 órán belül elvégzett PCR teszt negatív eredménye szükséges az ellátás igénybevételéhez.

– A tüdő légzésfunkciós vizsgálatához a klinikánkon a vizsgálat előtt elvégzett antigén gyorsteszt negatív eredménye szükséges. A vizsgálathoz szükséges antigén gyorsteszt 6 000 forintos költsége a páciens által térítendő.

Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése
Szaglászavarok, poszt-COVID szagláscsökkenés kivizsgálása, kezelése...
Mit érdemes tudni a hosszú lefolyású COVID-19 betegségről?
Mit érdemes tudni a hosszú...
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19 rizikóját?
A D-vitamin csökkentheti a COVID-19...