A legrövidebb utat keresi a pontos diagnózishoz?

Az orvostudomány folyamatos fejlődése és specializálódása miatt a Páciens számára legoptimálisabb kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított kivizsgálási terv elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési javaslat megvalósítását. Hozzáadott értékként pedig a Páciens számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A komplex, precíziós diagnosztikai szolgáltatásaink személyre szabott állapotfelmérést követően, a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel, vezető szakértők bevonásával elvégzett optimalizált kivizsgálást biztosítanak Pácienseink számára.

Magyarországon elsőként kínálunk magán finanszírozott precíziós ultrahang vizsgálatokat,  amelyek többek között lehetővé teszik a kóros elváltozások sokkal koraibb és pontosabb felismerését a mesterséges intelligenciával támogatott döntéshozatalnak (is) köszönhetően.

Speciális orvosi beteg-menedzsment szolgáltatásaink keretei között orvos kollégáink egyedi bioinformatikai megoldások segítségével online vagy telefonon és szükség esetén személyesen is segítenek a továbbiakban szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos elmagyarázásában.   

Így Szakértőink javaslata alapján egyeztetjük és gyorsan (néhány munkanapon belül) megszervezzük a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel elvégzett további kivizsgálást és a teljes diagnosztikus időszak alatt rendszeres és részletes írásbeli és szóbeli tájékoztatást valamint navigációs és orvosi beteg-menedzsment szolgáltatást biztosítunk.

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról