Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünet egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk az Ön gyógyulásának szolgálatába. Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára!

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás
– azonnali leletelérés

Részletek

A legrövidebb utat keresi a pontos diagnózishoz?

Az orvostudomány folyamatos fejlődése és specializálódása miatt a Páciens számára legoptimálisabb kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított kivizsgálási terv elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési javaslat megvalósítását. Hozzáadott értékként pedig a Páciens számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A komplex, precíziós diagnosztikai szolgáltatásaink személyre szabott állapotfelmérést követően, a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel, vezető szakértők bevonásával elvégzett optimalizált kivizsgálást biztosítanak Pácienseink számára.

Magyarországon elsőként kínálunk magán finanszírozott precíziós ultrahang vizsgálatokat,  amelyek többek között lehetővé teszik a kóros elváltozások sokkal koraibb és pontosabb felismerését a mesterséges intelligenciával támogatott döntéshozatalnak (is) köszönhetően.

Speciális orvosi beteg-menedzsment szolgáltatásaink keretei között orvos kollégáink egyedi bioinformatikai megoldások segítségével online vagy telefonon és szükség esetén személyesen is segítenek a továbbiakban szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos elmagyarázásában.   

Így Szakértőink javaslata alapján egyeztetjük és gyorsan (néhány munkanapon belül) megszervezzük a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel elvégzett további kivizsgálást és a teljes diagnosztikus időszak alatt rendszeres és részletes írásbeli és szóbeli tájékoztatást valamint navigációs és orvosi beteg-menedzsment szolgáltatást biztosítunk.

Ahhoz, hogy az Ön egyéni adottságaihoz legoptimálisabb kivizsgálási vagy kezelési megoldást javasolhassuk kérjük válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb Szakértőnket és foglaljon kényelmesen online időpontot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]