Dr. Borbándy Ágnes

Szemészet

...

Dr. Borbándy Ágnes

Vizsgálatok

Árak

Szemészet

alap szemészeti szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Szemészet

szemészeti kontroll szakorvosi vizsgálat*

30 000 Ft

Szemészet

szemészeti komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

 Bemutatkozás

“A szemészet területén belül a retina betegségeinek minél korrektebb diagnosztizálásával, nem műtétes kezelésével foglalkozom. Különös hangsúlyt kap a diabéteszes gondozáson belül a retina állapotának követése, progressziójának megítélése, szükség szerinti kezelése.

Az időskori sárgafolt elfajulás korai felismerése ma már lehetővé teszi annak kezelését, ezért kiemelt fontosságúnak tartom.

Munkám során nagy figyelmet fordítok a betegek minél teljesebb felvilágosítására, mert hiszem, hogy csak úgy lehet elérni a beteggel való összhangot, és elvárni tőle az együttműködést.” Szakmai tapasztalatok

1988-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 3 gyermekemmel 7 évet töltöttem otthon, majd miután saját lábra álltak, a Szemészeti Klinikán folytattam tanulmányaimat, és az ország egyik legjobb intézményében szereztem szemészeti tapasztalatot.

Az évek során több ezer szürkehályog műtétet végeztem. Emellett, a retina szakambulancián dolgozom, és foglalkozom a diabéteszes betegek gondozásával, kezelésével, valamint az időkori sárgafolt elfajulás kezelésével is a legmodernebb, anti VEGF injekciók alkalmazásával.

Tagja vagyok a Magyar Szemorvos Társaságnak, a Retina Szekciónak, és a Gyermekszemészeti Szekciónak.