Árak

Belgyógyászat

belgyógyászati kontroll szakorvosi vizsgálat

30 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Belgyógyászat

alap belgyógyászati szakorvosi vizsgálat

35 000 Ft

Belgyógyászat

Medical examination in Internal Medicine (with English medical summary)

45 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Milyen tünetek esetén célszerű felkeresni a Déli Klinika belgyógyászati magánrendelését? 

Belgyógyászati szakrendelésünket számos tünet és betegség esetén célszerű felkeresni, ideértve, de nem kizárólagosan:

 1. Általános tünetek: Például tartós fáradtság, súlycsökkenés, láz, fokozott izzadás, végtagok zsibbadása vagy bármilyen más, nem magyarázható tünet, amely hosszabb ideig fennáll.
 2. Légzőszervi tünetek: Például tartós köhögés, légszomj, mellkasi fájdalom, szipogás vagy egyéb légzési nehézségek.
 3. Emésztőrendszeri tünetek: Ilyenek lehetnek például gyomorégés, puffadás, gyomor- vagy bélrendszeri fájdalom, hányinger, hányás, hasmenés vagy székrekedés.
 4. Szív- és érrendszeri tünetek: Ide tartozik a szívritmuszavarok, mellkasi fájdalom, magas vérnyomás, szédülés, ájulás vagy más szív- és érrendszeri problémákra utaló tünetek.
 5. Endokrinológiai tünetek: Ilyenek lehetnek például hirtelen testsúlyváltozások, különböző hormonális problémákra utaló jelek, például fáradtság, szomjúság, vizeletürítési problémák vagy menstruációs rendellenességek.

Több szervrendszert érintő panaszok esetén, komplex tünetcsoportok, összetett eltérések kivizsgálásának első lépéseként is javasoljuk belgyógyászati szakrendelésünk felkeresését. Belgyógyász szakorvosaink több szakvizsgával rendelkező szakemberek, akik a kialakult tüneteket és panaszokat figyelembe véve, az egész szervezet reakcióit és tüneteit vizsgálják, megkeresve a diagnózist valamint az adott betegség(ek) kiváltó okait.

Szűrővizsgálatok

A komplex szemléletű kivizsgálási és kezelési javaslatok mellett belgyógyászati szakrendeléseinken egészségtudatos pácienseink esetében általános belgyógyászati szűrővizsgálatokat, vagy komplex, egyénre szabott szűrővizsgálatokat is végzünk.

Komplex - integrált rizikóelemzésen alapuló személyre szabott - szűrővizsgálati programjaink alapvetően különböznek a napjainkban elterjedt Manager szűrésektől, illetve egyéb különböző elnevezésű szűrővizsgálati csomagoktól, hiszen nem egy standard, általános szűrővizsgálati csomagot bonyolítunk le minden Páciens (Manager) esetében, hanem:

 • első lépésben egy specializált, részletes – különböző precíziós vizsgálatokkal kiegészített – állapotfelmérés alapján feltérképezzük az állapotát, és az egyéni rizikófaktorait
 • majd ezek alapján adunk javaslatot arra, hogy a Páciens egyéni adottságai (életkora, életmódja, környezete, saját illetve a családban előforduló betegségek, genetikai sajátosságok stb) alapján milyen szűrővizsgálatok elvégzése milyen gyakorisággal javasolt
 • valamint elkészítjük az egyedi, integrált rizikóelemzését és az ezen alapuló személyre szabott egészségtervét, azaz azon Szakértői javaslatok összességét, amely a továbbiakban hasznos iránymutatást ad az egészségmegőrzés illetve a különböző daganatos, szív és érrendszeri, légúti és anyagcsere betegségek kialakulási kockázatának a csökkentése kapcsánAZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


   +36-1-999-0640
  [email protected]

Milyen betegségek gyors és korszerű kivizsgálásában vagy kezelésében kaphat szakszerű segítséget a Déli Klinika belgyógyászati ambulanciáján?

A belgyógyászati szakrendelést számos betegség esetén célszerű felkeresni, ideértve, de nem kizárólagosan:

 1. Általános belgyógyászati problémák: Például fertőző betegségek, keringési rendellenességek, krónikus fájdalom szindrómák stb.
 2. Vérképzőszervi betegségek: Mint például vérszegénység, vérzékenységi rendellenességek, leukémia, limfóma stb.
 3. Szív- és érrendszeri betegségek: Például magas vérnyomás, szívbetegségek (pl. szívelégtelenség, szívinfarktus), érszűkület, perifériás érbetegségek stb.
 4. Légzőrendszeri betegségek: Mint például asztma, krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD), tüdőgyulladás, tüdőrák stb.
 5. Emésztőrendszeri betegségek: Ilyenek lehetnek például gyomor- és bélrendszeri gyulladások (pl. gyomorhurut, vastagbélgyulladás), epekövesség, májbetegségek (pl. májzsugor, hepatitis), hasnyálmirigy-gyulladás stb.
 6. Endokrinológiai betegségek: Ide tartoznak például cukorbetegség, pajzsmirigybetegségek (pl. túlműködés vagy alulműködés), mellékvese betegségek, csontanyagcsere zavarok stb.
 7. Immunológiai és reumatológiai betegségek: Ilyenek lehetnek például autoimmun betegségek (pl. rheumatoid arthritis, lupus), ízületi gyulladások (pl. osteoarthritis, köszvény), reumatológiai kórképek stb.

Az előbbiekben csak néhány betegség csoport került felsorolásra, érdemes tudni, hogy a Déli Klinika belgyógyászati ambulanciáján nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert belgyógyász szakorvosok segítenek Önnek - szükség esetén más szakorvosok bevonásával -bármely betegség vagy tünet gyors és szakszerű kivizsgálásában vagy kezelésében.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


VIDEÓKONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG


   +36-1-999-0640
  [email protected]

ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A belgyógyászati betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

belgyógyászati szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat. A több szakterület specialistája (COMPLEX-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


   +36-1-999-0640
  [email protected]

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról