Árak

1 db bőrelváltozás eltávolítása primer rekonstrukcióval és szövettannal

90 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Fej-nyak sebészet

1 db bőrelváltozás primer rekonstrukcióval és szövettannal

90 000 Ft

Sebészet

1 db bőrelváltozás primer rekonstrukcióval és szövettannal

90 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Bőrelváltozások, anyajegyek komplex kivizsgálása, esztétikai eltávolítása, kezelése

Évszaktól függetlenül kiemelten fontos, hogy bőrünket rendszeresen és alaposan átvizsgáljuk és ha elváltozást találunk rajta akkor célszerű minél előbb szakorvoshoz fordulni, hiszen például egy anyajegy lehet egy teljesen ártalmatlan szexepil, de akár a bőrrák egyik legrettegettebb formája is! Ezzel kapcsolatban az amerikai Mayo Klinika szakemberei nemrég – közel 140 000 ember adatainak az elemzése alapján – azt állapították meg, hogy az 1970-es évekhez képest az elmúlt évtizedben a festéksejtes bőrrák/melanoma előfordulása drámai mértékben, 24-szeresére (!) növekedett a fehérbőrű nők és 4,5-szeresére a 40-60 év közötti fehérbőrű férfiak esetében.

 

Mivel a bőrünkön jelentkező bőrelváltozások, szemölcsök, bőrkinövések, pigment foltok, anyajegyek rendkívül sokfélék lehetnek, így a CMC Déli Klinika® bőrgyógyász- kozmetológus – allergológus – esztétikai bőrsebész specialistái a megfelelő kivizsgálást követően a Páciens bőrtípusa, panaszai illetve az elváltozás jellege alapján személyre szabott, egyedi kezelési megoldás(oka)t javasolnak a klinikánkon elérhető sokféle, komplex terápiás lehetőség, beavatkozás közül (a cryokezeléstől, a svájci precíziós technológián alapuló kezeléseken át az elektrokauteres, rádiófrekvenciás, valamint esztétikai/plasztikai sebészeti eltávolítás illetve esztétikai helyreállító/rekonstrukciós beavatkozásokig).

 

A jóindulatú bőrelváltozásokat (szemölcs, fibróma, lipoma, öregségi szemölcs, uszodaszemölcs, vírusos szemölcs pl. verruca vulgaris, seborrhoeás keratosis stb) elsősorban esztétikai okokból az anyajegyeket viszont a bőrrák kialakulásának a megelőzése miatt fontos időben eltávolítani!

Különösen  

  • az irritációnak kitett helyen lévő festékes anyajegyeket
  • vagy ha megváltozik a már meglévő anyajegyek mérete, színe, alakja, azaz megnövekszik, asszimetrikussá vagy elmosódott szélűvé válik
  • és/vagy ha az anyajegy váladékozni, viszketni, vagy vérezni kezd.

 

A  gyanús anyajegyeket célszerű még a nyári nagy meleg előtt eltávolíttatni, hogy minél kevésbé befolyásolja a gondtalan nyaralásunkat és az egyre erősödő UV sugárzás ne befolyásolja a zavartalan sebgyógyulást.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

A CMC Déli Klinika® esztétikai/plasztikai bőrsebész, daganat sebész és bőrpatológus specialistái készséggel állnak rendelkezésre:

  • az anyajegy(ek) gyors, precíz és fájdalommentes eltávolításában, ami azért (is) NAGYON FONTOS, mert arról, hogy az adott anyajegy jóindulatú elváltozás-e, vagy az agresszív és a szervezetben gyorsan áttéteket képező bőrrákok (melanoma, festéksejtes bőrrák) csoportjába tartozik-e csak az eltávolított anyajegy gondos pathológiai/szövettani vizsgálata ad megbízható és pontos információt! 
  • az eltávolított anyajegyek gyors, pontos és megbízható diagnosztikájában
  • szükség esetén a megfelelő esztétikai eredmény elérése érdekében speciális helyreállító (rekonstrukciós) műtéti technikák alkalmazásával biztosítva az esztétikus, minimális hegképződéssel járó, gyors gyógyulást

 

A műtét előtti szakorvosi értékelés/vizsgálat során esztétikai bőrsebész specialistáink részletes és személyre szabott tájékoztatást nyújtanak a javasolt műtéttel, érzéstelenítéssel, illetve a gyógyulással kapcsolatban.

Időpontfoglalás esztétikai bőrsebészetre, plasztikai sebészetre

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

A CMC Déli Klinika® Szakértői csapata Prof. Dr. Liszkay Gabriella Professzor Asszony vezetésével kiemelten fontosnak tartja a bőrrák megelőzését, korai felismerését. Ha pedig esetleg felmerül a bőrrák gyanúja, akkor gyors, személyre szabott kivizsgálással és komplex kezelési stratégiai javaslattal segítik a megfelelő terápia minél korábban történő elindítását, maximalizálva ezzel a gyógyulási esélyeket!
Időpontfoglalás bőrgyógyász szakorvosainkhoz

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Specialistáink együttes szakértelmével a legszebb esztétikai eredményekért

Mindenki a saját bőrén tapasztalhatja, hogy szinte minden nyomot hagy rajta.  Meglátszik, ha idegesek vagyunk, amikor félünk, vagy szorongunk, izgulunk, vagy éppen kiegyensúlyozottak és boldogok vagyunk. Bőrünk tükrözi a hormonális változásokat, a szervezetünkben lezajló kóros folyamatokat is. A különböző anyagcsere és egyéb szisztémás (azaz a teljes szervezetünket érintő)  betegségek gyakran okozhatnak bőrproblémákat, különböző bőrelváltozásokat, nem is beszélve a bőrgyógyászati betegségek sajnos igen széles palettájáról és az életmódunkról, amelynek a bőrünkre gyakorolt hatása(i)  egyértelműek.

Bőrgyógyász – esztétikai bőrsebész – bőr patológus – kozmetológus – allergológus – endokrinológus és anyagcsere specialistáink egyesített figyelmével a biztos válaszokért – kérje a COMPLEX-TEAM® véleményét!

A CMC Déli Klinikán® jelentős szakmai tapasztalattal és klinikai gyakorlattal rendelkező bőrgyógyász- esztétikai bőrsebész -kozmetológus – allergológus – endokrinológus, anyagcsere betegségekkel foglalkozó  szakértőink készséggel állnak rendelkezésre az Ön számára legideálisabb:

  • esztétikai bőrsebészeti, plasztikai sebészeti beavatkozások
  • esztétikai bőrgyógyászati és orvosi kozmetológiai kezelések
  • személyre szabott bőrgyógyászati szűrővizsgálatai
  • valamint a különböző bőrtüneteket, panaszokat okozó elváltozások, kozmetológiai problémák, betegségek és a bőrdaganatok komplex kivizsgálásában és kezelésében. 


COMPLEX TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE


Tekintse meg videóinkat a témában!
Dr. Pálházy Tímea plasztikai sebész szakorvos a CMC Déli Klinikán beszélt az anyajegyek korszerű sebészeti eltávolításáról és a szakmák közötti együttműködés fontosságáról.

A CMC Déli Klinika által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról