Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Panasz egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

CSONTRITKULÁS szakrendelés

A csontritkulás megelőzése és a kialakult csontvesztés ütemének csökkentése kiemelten fontos a törési kockázat csökkentésében.

A csontritkulás tünet, a hátterében álló okok kivizsgálását reumatológus és endokrinológus szakembereink együttesen végzik. A csontritkulás kockázatát növeli a női nem, a mozgás szegény életmód, a korai menopauza, a gyomor-bélrendszer krónikus betegségei, melyek felszívódási zavarokat okoznak, a krónikus vese- vagy májbetegség, a társuló hormonrendszeri betegségek (pl. pajzsmirigy betegség, mellékpajzsmirigy, mellékvese betegségei).

A kezelés során a visszafordítható okok feltárása mellett a vitamin és ásványianyag pótlás (D-vitamin, kalcium), szükség szerint a csontépülés serkentését segítő gyógyszeres kezelésekkel kiegészítve. A legfontosabb cél a törések (csipőtáji törések, csukló- és felkartörés, csigolya-összeroppanás) megelőzése.

Azonnali Online Időpontfoglalás