Tünete van?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna panaszával?
Segítünk megtalálni a megfelelő szakrendelésünket!

Tünetkereső

Bioinformatikai gondoskodás ÖNRE szabva:

– Tünet- és orvoskereső
– Azonnali időpontfoglalás
– Online leletkezelés

Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a vizsgálatra. Foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot az online profiljában!

Esztétikai műtétek és kezelések

Személyre szabott, komplex arc – nyak – dekoltázskezelések a PRECÍZIÓS plasztikai sebészeti beavatkozásoktól a mindennapi otthoni szépségápolásig, csúcstechnológiával

A CMC Déli Klinikán® alkalmazott orvosi esztétikai kezeléseket és beavatkozásokat jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező, vezető plasztikai sebész, esztétikai bőrsebész, valamint esztétikai bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosok végzik.

Szakértőink a bőr speciális jellemzői és a Páciens igényei alapján csúcstechnológián alapuló, személyre szabott, komplex megoldásokat javasolnak a legmagasabb szintű esztétikai és kezelési eredmények elérése érdekében.

Klinikánkon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan hatóanyagokat, kezeléseket, műszereket és technológiákat alkalmazzunk, amelyeknek a hatékonysága és eredményessége nemzetközi klinikai vizsgálatokban többszörösen bizonyításra került.

Plasztikai sebészeti megoldásaink:

Szakorvosi Esztétikai Kezeléseink:

Specialistáink együttes szakértelmével a legszebb esztétikai eredményekért

Mindenki a saját bőrén tapasztalhatja, hogy szinte minden nyomot hagy rajta.  Meglátszik, ha idegesek vagyunk, amikor félünk, vagy szorongunk, izgulunk, vagy éppen kiegyensúlyozottak és boldogok vagyunk. Bőrünk tükrözi a hormonális változásokat, a szervezetünkben lezajló kóros folyamatokat is. A különböző anyagcsere és egyéb szisztémás (azaz a teljes szervezetünket érintő)  betegségek gyakran okozhatnak bőrproblémákat, különböző bőrelváltozásokat, nem is beszélve a bőrgyógyászati betegségek sajnos igen széles palettájáról és az életmódunkról, amelynek a bőrünkre gyakorolt hatása(i)  egyértelműek.

Bőrgyógyász – esztétikai bőrsebész – bőr patológus – kozmetológus – allergológus – endokrinológus és anyagcsere specialistáink egyesített figyelmével a biztos válaszokért – kérje a CMC-TEAM® véleményét!  

A CMC Déli Klinikán® jelentős szakmai tapasztalattal és klinikai gyakorlattal rendelkező bőrgyógyász- esztétikai bőrsebész -kozmetológus – allergológus – endokrinológus, anyagcsere betegségekkel foglalkozó  szakértőink készséggel állnak rendelkezésre az Ön számára legideálisabb:

  • esztétikai bőrsebészeti, plasztikai sebészeti beavatkozások
  • esztétikai bőrgyógyászati és orvosi kozmetológiai kezelések
  • személyre szabott bőrgyógyászati szűrővizsgálatai
  • valamint a különböző bőrtüneteket, panaszokat okozó elváltozások, kozmetológiai problémák, betegségek és a bőrdaganatok komplex kivizsgálásában és kezelésében. 

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!