Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Panasz egyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés

Részletek

Idegsebészeti szakorvosi vizsgálat

Az idegsebészet speciális sebészeti szakterület, mely az idegrendszer betegségeinek műtéti gyógyításával foglalkozik. Mind a perifériás idegrendszer betegségeivel, mind a központi idegrendszer (gerinc és agy) elváltozásainak sebészeti kezelésével foglalkoznak szakorvosaink.

A betegségek lehetnek veleszületett (pl. érfejlődési rendellenességek, csontfejlődési rendellenességek) és szerzett rendellenességek, ez utóbbiakhoz sorolhatóak a traumás sérülések (pl. koponyatraumák), a degeneratív betegségek (pl. gerincsérv), illetve a daganatos betegségek (pl. agytumorok), melyek műtéti ellátása tartozik a szakterület szakorvosaihoz.

A tünetek hátterében álló idegrendszeri problémák megtalálásában nagyon alapos szakorvosi vizsgálaton túl a speciális képalkotó vizsgálatok (pl. agykoponya és gerinc CT és MRI) elengedhetetlenek, a pontos terápiás terv felállításához is. Ezeken túl szükség lehet speciális elektrofiziológiai vizsgálatok végzésére is, ilyenek az EEG (elektroenkefalográfia), az ENG (elektroneurográfia) és EMG (elektromiográfia).

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni az idegsebészeti magánrendelésünket? 🔎

Az idegsebész vizsgálja és kezeli a gerinc egyes betegségeit:

 • veleszületett gerinc betegségek pl. nyitott gerinc
 • balesetei sérülések pl. csigolyatörés
 • degeneratív betegségek pl. porckorongsérv, avagy discus hernia; csigolya összeroppanás
 • daganatos betegségek pl. gerinccsatorna tumorai, vagy gerincoszlopot is érintő, a gerincet összenyomó elsődleges vagy áttétes daganatok műtéti ellátása

Az agysebészet precíz területéhez tartozik a koponya sérüléseinek és az abból fakadó agysérülések ellátása, a koponyában elhelyezkedő daganatok (pl. agydaganatok, csonttumorok), veleszületett érfejlődési rendellenességek (pl. vaszkuláris malformációk, cavernomák) műtéti kezelése.

Ritka esetekben epilepsziás gócok eltávolítását is elvégzik idegsebészeink, előzetes részletes neurológiai kivizsgálást követően.

Az idegsebészet látja el a perifériás idegek betegségeit is. Leggyakrabban az úgynevezett alagút szindrómák (pl. carpal-tunnel szindróma) ellátását végzik el.

Az idegrendszer betegségeinek tünetei igen szerteágazóak: 🔎

 • megjelenhetnek fájdalom, érzészavar, zsibbadás, izomgyengeség formájában
 • a panaszok, fájdalom lehet kisugárzó, alsó, vagy felső végtagba sugárzó
 • vizelési és székelési problémák (pl. incontinentia) jelentkezhetnek
 • derék, hát vagy nyaki fájdalom léphet fel
 • fejfájás jelentkezhet, szokottnál gyakrabban, vagy erősebben
 • epilepsziás roham léphet fel

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

Idegsebészeti online szakorvosi rendelés, idegsebész videó konzultáció bioinformatikai támogatással

Azon Pácienseink számára, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem tudnak otthonról kimozdulni, Magyarországon elsőként online bioinformatikai rendszerrel támogatott idegsebész szakorvosi videó konzultációs lehetőségeket biztosítunk. annak érdekében, hogy a különböző vizsgálati eredmények, illetve a továbbiakban javasolt teendők részletes megbeszélésére szakszerű segítséget, javaslatot kapjanak szakorvosainktól a tüneteik csökkentésére vagy a betegségük kivizsgálására.  

A CMC Déli Klinika® idegsebészeti videó konzultációja kiváló megoldás lehet és könnyen, gyorsan, kényelmesen elérhető segítséget biztosít:

 • ha megnyugtató idegsebész szakorvosi javaslatra, tanácsra van szüksége
 • ha elbizonytalanodott az idegsebészeti betegsége vagy allergiás gyógyszereinek az adagolása kapcsán
 • a jelenlegi kezelés mellett kialakuló állapot rosszabbodás, fokozódó allergiás tünetek esetén
 • a kezelés mellett jelentkező mellékhatás(ok) kapcsán a további teendők
  megbeszélésére
 • a korábbi idegsebészeti betegségének, vagy idegsebészeti panaszainak a kiújulása esetén
 • idegsebész szakértői másodvéleményezésre
 • ha bizonytalan abban, hogy kihez forduljon segítségért

Hogyan vehetem igénybe a CMC Déli Klinika ® online idegsebészeti videó konzultációs rendelését?

Az idegsebészeti videó konzultációhoz e-mailben kapott link segítségével végezze el az alábbi videó szerinti beállítást:

Az online idegsebészeti szakorvosi videó konzultáció díja: 20 000 Ft.

Foglaljon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen időpontot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📲 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

Az idegsebészeti betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az idegsebészeti szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv ún. multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Menedzser orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése