Idegsebészet

Leletkonzultáció, kontroll vizsgálattal

20.000Ft

Idegsebészet

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

Idegsebészet

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Idegsebészeti szakorvosi vizsgálat

Az idegsebészet speciális sebészeti szakterület, mely az idegrendszer betegségeinek műtéti gyógyításával foglalkozik. Mind a perifériás idegrendszer betegségeivel, mind a központi idegrendszer (gerinc és agy) elváltozásainak sebészeti kezelésével foglalkoznak szakorvosaink.

A betegségek lehetnek veleszületett (pl. érfejlődési rendellenességek, csontfejlődési rendellenességek) és szerzett rendellenességek, ez utóbbiakhoz sorolhatóak a traumás sérülések (pl. koponyatraumák), a degeneratív betegségek (pl. gerincsérv), illetve a daganatos betegségek (pl. agytumorok), melyek műtéti ellátása tartozik a szakterület szakorvosaihoz.

A tünetek hátterében álló idegrendszeri problémák megtalálásában nagyon alapos szakorvosi vizsgálaton túl a speciális képalkotó vizsgálatok (pl. agykoponya és gerinc CT és MRI) elengedhetetlenek, a pontos terápiás terv felállításához is. Ezeken túl szükség lehet speciális elektrofiziológiai vizsgálatok végzésére is, ilyenek az EEG (elektroenkefalográfia), az ENG (elektroneurográfia) és EMG (elektromiográfia).

Idegsebészet

Idegsebész Szakorvosaink

Dr. Szökőcs András
Dr. Szökőcs András
Idegsebészet- Komplex fájdalom ambulancia

önre szabva

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!

tünete van?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.
Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

Az idegsebészeti betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

Az idegsebészeti szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

Idegsebészet

Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat. A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.