Az infúziós és injekciós kezelések előnye, hogy a hatóanyagokat közvetlenül a vérkeringésbe juttatjuk (intravénás infúzió vagy intravénás injekció formájában).

Árak

Infúziós és injekciós kezelések

infúziós kezelés 1 alkalom (gyógyszer költség nélkül)

15 000 Ft

Személyre szabott infúziós és injekciós kezelések

 • a gyomor-bélrendszer megkerülésével a gyógyszerek hatása sokkal gyorsabban érvényesül, elkezdődik
 • sokkal intenzívebb gyógyszerhatás érhető el
 • akár többféle hatóanyag is kombinálható nagyobb koncentrációban az optimális és gyors hatás eléréséhez

Az Ön személyre szabott infúziós és/vagy injekciós kezelésének az elkezdéséhez orvosi javaslat szükséges, minden esetben az Ön kezelőorvosa, vagy a CMC Déli Klinikán rendelő szakorvosaink határozzák meg az Ön számára megfelelő kezelést (a kezeléshez szükséges gyógyszerek/hatóanyagok típusait, mennyiségeit, a kezelés(ek) időtartamát illetve a kezelés eredményességét monitorozó kontroll vizsgálatok időpontjait).

A kezelőorvos előzetesen részletesen tájékoztatja Önt a szükséges infúziós vagy injekciós kezelés(ek) előnyeiről, esetleges kockázatairól, valamint a kezelés elmaradásának a veszélyeiről is.

Az ambuláns infúziós, injekciós kezeléseket Ön elegáns, diszkrét környezetben veheti igénybe a CMC Déli Klinikán.

A kezelések kényelmesen, előzetes időpont előjegyzés alapján történnek, Önnek csak arra az időre szükséges befeküdnie, amíg az infúziós kezelés megtörténik, amely általánosságban 30-90 perc az alkalmazott kezeléstől függően (bizonyos hatóanyagok, betegségek, kórállapotok esetében esetlegesen szükséges lehet néhány órás megfigyelés a kezelést követően)

Az Ön számára optimális injekciós és/vagy infúziós kezelésekre szakembereink személyre szabott állapotfelmérés alapján tesznek javaslatot.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


A CMC Déli Klinikán alkalmazott infúziós és injekciós kezelések gyors és hatékony segítséget nyújtanak:

 • az egészség megőrzésben (pl. a védekező rendszer, immunrendszer erősítése), az egyéni rizikófaktorok csökkentésében
 • különböző betegségek megelőzésében (a CMC Déli Klinika® nemzetközi oltóközpont minősítéssel rendelkezik)
 • legyengült, immunhiányos állapotokban a betegek gyorsabb felépülésében, regenerálódásában, roborálásában, tápláltsági állapotuk javításában (speciális tápszerek, immunrendszert erősítő, vitamin stb. kezelések)
 • gyors és hatékony gyulladáscsökkentést, fájdalomcsillapítást igénylő betegségekben (pl. derékfájdalom, isiász, gerinc, ízületi fájdalmak stb)
 • fejfájás, migrén
 • keringés javítás, értágítás – szív és érrendszeri betegségek, érelmeszesedés
 • elhúzódó megfázás, alsó vagy felsőlégúti hurutos (arcüreg, középfülgyulladás, hörghurut), gyulladásos (pl. hólyaghurut) betegségek, vagy ezekre való fokozott hajlam (immungyengeség)
 • bizonyos allergiás vagy bőrgyógyászati betegségek
 • kimerültség, stressz
 • csontritkulás (osteoporosis) 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


A CMC Déli Klinikán alkalmazott különböző infúziós és injekciós kezelések hatásai:

 • gyors és hatékony gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás
 • a tünetek csökkentése, megszüntetése
 • közérzet javulás
 • teljesítőképesség növekedése
 • kimerültség, stressz csökkentése
 • általános állapot, tápláltsági állapot javulása
 • immunrendszer megerősítése, méregtelenítő funkciók javulása
 • hiánytünetek csökkenése/megszűnése
 • keringés javulása

Az infúziós kezelés(ek) előtt különleges előkészület nem szükséges. A szokásos gyógyszereit a kezelés előtt beveheti, étkezhet, folyadékot fogyaszthat. Az infúziós terápia időtartama általában 30-90 perc (az alkalmazott kezeléstől függően).

Fontos, hogy az infúziós kezelést követően Ön gépjárművet ne vezessen, balesetveszélyes munkát ne végezzen, mert a beadott gyógyszerek befolyásolhatják az ehhez szükséges képességeket!

Amennyiben az injekciós vagy az infúziós kezelést nem a CMC Déli Klinikán dolgozó orvos rendelte el, akkor az időpontfoglaláshoz, bejelentkezés kapcsán szükséges megismernünk, hogy a kezelőorvos milyen injekciós vagy infúziós kezelést rendelt, így kérjük, hogy a kezelésekre vonatkozó javaslatot mindenképpen hozza magával, mert az ebben szereplő orvosi információk nélkül az infúziós kezelést nem tudjuk megkezdeni!

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról