önre szabva

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!

tünete van?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.
Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!

Grow your

Time has changed

A mozgásszervi fájdalmak hátterében többféle ok állhat így minden esetben alapvető jelentőségű a fájdalom okának a pontos meghatározása és az ennek megfelelő kezelési stratégia kialakítása.

Komplex Fájdalom Ambulancia

Mozgásszervi specialistáink készséggel állnak rendelkezésre többek között a nyaki és hátfájdalmak, derékfájás, lumbágó, isiász, gerinc vagy porckorongsérv, teniszkönyök, golfkönyök, vállfájdalom, csípőfájdalom, térdfájdalom, Baker-ciszta, sarokfájdalom, kisízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, ízületi kopás, porcleválás, porckopás, fibromialgia, izomrándulás, izomhúzódás, izommerevség, Achilles-ín fájdalom, ínsérülés, túlterheléses fájdalmak esetén.

Komplex Fájdalom Ambulancia

A fájdalom hátterében álló elváltozások, okok megtalálása, ezek megfelelő kezelése valamint a fájdalom csillapítása komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

Komplex Fájdalom Ambulancia

Grow your

Time has changed

Felmérések alapján a lakosság 90%-nak van időnként előforduló fejfájása és az emberek 40-50%-a rendszeresen szenved mind a fejfájás, mind pedig annak kísérő tünetei (pl. hányinger, szédülés, egyensúlyzavar, fáradtság, látás- és beszédzavarok) következtében.

Az arc, a szem, az orr és melléküregek, a fül és a fejfájás többféle kóros elváltozás, betegség tünete és kísérője is lehet, vagy bizonyos élethelyzetek hatására alakul ki (pl. stressz, erős koncentráció, fertőző betegségek – influenza, magasvérnyomás, arcüreg vagy homloküreg gyulladás, kevés folyadékfogyasztás, időjárás változás, fronthatások stb). Míg más esetekben a fejfájásnak nem ismert, nincs nyilvánvaló kiváltó oka (pl. migrén, tenziós fejfájás, cluster- fejfájás és az úgynevezett vegyes fejfájások)

Szakértőink készséggel állnak rendelkezésre nemcsak a fül-orr-gégészeti, szemészeti, belgyógyászati, hematológiai/vérképzőszervi illetve neurológiai tünetek, betegségek komplex, személyre szabott kivizsgálásában és kezelésében, hanem a régóta fennálló, ismeretlen eredetű arc és fejfájástól szenvedő Páciensek kivizsgálásában és kezelésében is.

Komplex Fájdalom Ambulancia

A fájdalom hátterében álló elváltozások, okok megtalálása, ezek megfelelő kezelése valamint a fájdalom csillapítása komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

Grow your

Time has changed

A mellkasi fájdalom leggyakrabban valamilyen szívbetegségre vezethető vissza (pl. koszorúér szűkület (angina), infarktus, szívizom vagy szívburokgyulladás (myocarditis ill. pericarditis), de kiválthatja fokozott izgalmi állapot, vagy stresszhatás is. A kivizsgálásban és a Páciens számára legoptimálisabb kezelés kiválasztásában nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kardiológus szakembereink segítenek.

Mellkasi fájdalmat okozhatnak a légzőszervi betegségek is. A légúti fertőzések: tüdőgyulladás (pneumonia), mellhártya gyulladás (pleuritis), a gátor üreg gyulladása (mediastinitis) esetén a mellkasi fájdalom mellett gyakori a láz, hidegrázás, köhögés is. Az asztma és a krónikus hörghurut tünete is lehet a mellkasi fájdalom, légzési nehézségekkel és köhögéssel. Az éles mellkasi fájdalom, mely belégzésre romlik, és szívdobogásérzés, légszomj, vér felköhögése kísér(het)i, tüdőembólia tünete is lehet. A tüdő és a légúti betegségek személyre szabott diagnosztikájában és a megfelelő kezelési stratégia meghatározásában tüdőgyógyász specialistáink segítenek.

Előfordulhat az is, hogy a mellkasi fájdalmat a mellkasfalat, bordákat érintő izom-, ízületi, csont- vagy idegproblémák okozzák, amelyekkel kapcsolatban neurológus, idegsebész vagy mellkassebész szakembereink tudnak segítséget nyújtani.

Hasi és/vagy mellkasi fájdalmat okozhatnak az emésztőrendszer betegségei (pl. a refluxbetegség, a gyomorfekély, hasnyálmirigy gyulladás (pancreatitis), vagy az epehólyag betegségei is, amelyekkel kapcsolatban érdemes minél előbb felkeresni gasztroenterológus szakértőinket.

Komplex Fájdalom Ambulancia

A fájdalom hátterében álló elváltozások, okok megtalálása, ezek megfelelő kezelése valamint a fájdalom csillapítása komplex feladat, amely az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

Specialistáink egyesített figyelmével a biztos válaszokért: kérje a CMC-TEAM® véleményét!

Grow your

Time has changed

A hasi fájdalom intenzitása, helye és az egyéb kísérő tünetek ismerete segít annak meghatározásában, hogy mi is okozhatja a panaszainkat illetve milyen szakemberhez érdemes fordulni a problémánkkal. Ha a fájdalom legalább a has felét, vagy annak nagyobb részét érinti, akkor a háttérben emésztési zavarok, fertőzések, irritábilis bél szindróma is állhat. Fontos tudni, hogy a hirtelen jelentkező, egyre rosszabbodó helyi fájdalom általában súlyosabb problémát jelez, így a görcsös hasi fájdalom, amely egyre fokozódik akár bélelzáródás tünete is lehet ezért fontos a mielőbbi gasztroenterológiai és/vagy sebészeti kivizsgálása és kezelése!

A has különböző részein, lokalizáltan jelentkező fájdalom általában az azon a területen elhelyezkedő szervek különböző betegségeire utal(hat).

Így a has felső részén, a szegycsont alatt jelentkező fájdalom lehet gyomorfekély, vagy refluxbetegség tünete is (különösen ha éhgyomorra, vagy erősen sós, savas ételek fogyasztását követően jelentkezik, vagy nehéz, cukros és/vagy zsíros ételek, alkohol hatására)

A has felső részének a középétől az alsó rész közepéig tartó fájdalom gyakran emésztési nehézségekre, székrekedésre utalhat, amelyek sok esetben rendeződnek az emésztést elősegítő táplálékokkal, de ha 1-2 hétnél hosszabb ideig tart akkor mindenképpen indokolt a részletes gasztroenterológiai kivizsgálás!

A has bal oldalán, középtől lejjebb jelentkező fájdalom húgyúti fertőzésekre utalhat. Hólyag gyulladás/hurut (cystitis) esetén kísérő tünet lehet a gyakori és fájdalmas vizelés, amely tünetekkel kapcsolatban érdemes felkeresni nagy szakmai tapasztalattal rendelkező urológus szakembereinket.

Az alhasban megjelenő, gyakran görcsös fájdalmak többféle nőgyógyászati problémára is utalhatnak (pl. mióma, endometriózis, petefészekciszta, nőgyógyászati daganatok), vagy a különböző húgyúti megbetegedések kísérő tünete is lehetnek. Így ilyen panaszok esetében nőgyógyász illetve urológus szakértőink készséggel állnak rendelkezésre.

Komplex Fájdalom Ambulancia

A fájdalom hátterében álló elváltozások, okok megtalálása, ezek megfelelő kezelése valamint a fájdalom csillapítása komplex feladat, amely több az esetek nagy részében csak több szakember együttes gondolkodásával és koncentrált erőfeszítéseivel valósítható meg.

Specialistáink egyesített figyelmével a biztos válaszokért: kérje a CMC-TEAM® véleményét!