Klinikánkon új dimenziót nyitunk a mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás, sebgyógyítás, heg- és narancsbőr kezelések, valamint a merevedési zavarok hatékony gyógyításában! Svájci precíziós lökéshullám terápia a Déli Klinikán!

Hegek, a kötőszöveti lazaság, terhességi striák, narancsbőr (cellulitis), bőr alatti zsírlerakódások csökkentése és megszüntetése lökéshullám kezeléssel

Klinikánkon alkalmazott kezelések során a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban egyedülállóan hasznosítjuk a precízen célzott, akusztikus és vibrációs lökéshullámok gyógyító erejét a narancsbőr, hegek, kötőszöveti lazaság, a terhességi bőrelváltozások valamint a bőr alatti zsírlerakódások kezelésében.

Felmérések alapján a nők jelentős részének az életét keseríti meg a narancsbőr (cellulit) kialakulása, amelynek a kialakulásában a legfontosabb tényező a vér- és a nyirokkeringés funkcionális zavara. Így a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közzé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. A folyamat során a kötőszövet rugalmassága is csökken, amelynek köszönhetően a bőr egyenetlenné válik.

A CMC Déli Klinikán már elérhető, a svájci technológián alapuló kiemelkedően hatékony módszer a a különböző kötőszöveti elváltozások (cellulit, ráncok, stria, heg) kezelésében, amely az akusztikus, vibrációs lökéshullámok és vákum kezelés együttes hatásait biztosítja a maximális eredményesség érdekében.

Az összetett technológiának köszönhetően a kezelés nagymértékben elősegíti a zsírbontást, a kollagén termelődést és a kötőszöveti rugalmasság, metabolizmus növelését, valamint javítja a kezelt területek vér és nyirokkeringését.

Hatásmechanizmus, tanulmányok, kezelés részletei 

Az optimális kezelési eredmény a különböző lökéshullámenergiák kombinációjával érhető el:

  • C-ACTOR® kezelőfejjel végzett rövid magas energiájú defókuszált hullámok elősegítik és felgyorsítják a zsírsejtek lebontását és a vérkeringést  a mélyebben fekvő területeken is
  • Míg a D-ACTOR® kezelőfejjel végzett alacsony energiájú radiális lökéshullámok a bőr felszínhez közel eső részeken fejtik ki hatásukat, nagymértékben elősegítve ezzel a kötőszövet rugalmasságának a növelését, így biztosítva a kimagasló hatékonyságot a kötőszöveti lazaság, a striák, hegek, ráncok és a cellulit kezelésében
  • A kezelés 3. pillérét a V-ACTOR® kezelőfejjel alkalmazott vibrációs hullámok biztosítják, amelyek nagyobb területen fokozzák a nyirokkeringést és serkentik a szöveti metabolizmust, valamint segítik az izomrelaxációt 

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják az akusztikus, defókuszált és vibrációs lökéshullám terápia kedvező hatásait:

  • a bőrfelszín egyenletességének a javításában (hegek, striák)
  • a bőr rugalmasságának a növelésében, így a ránctalanításában és regenerálásában
  • a cellulit (narancsbőr) kezelésében
  • a bőr alatti zsírszövet csökkentésében, a bőr vér és nyirokkeringésének a javításában
  • a szülés utáni bőrregenerálásban illetve a testsúlyváltozás okozta hízási/nyúlási csíkok hatékony kezelésében

Egy svájci tanulmány alapján a kezeléseket a megfelelő módon és gyakorisággal alkalmazva a bőr rugalmassága 73%-kal növekedett és a kedvező hatás 3-6 hónappal a terápia befejezése után is érvényesült (a bőr rugalmasságának 95-105%-os növekedését tapasztalták)

A kezelés hossza, a kezelésenként leadott lökéshullámok száma, illetve az energialeadás típusának megfelelő kiválasztása kedvezően befolyásolta a kimenetelt, de az eredmény természetesen függ a kezelt elváltozás súlyosságától és a Páciens életmódjától. Így fontos, hogy a kezelés komplex ellátást nyújtó centrumokban, tapasztalt szakemberek irányításával kerüljön elvégzésre.  

Klinikánk nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, elismert szakértői a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban végzik a kötőszöveti betegségek és elváltozások komplex, precíziós diagnosztizálását és kezelését.


Milyen gyakorisággal javasolt a kezelés?

  • A kezelési időtartam 45 perc.
  • 3-4 hét alatt 8-10 alkalmas kezelés javasolható (a kezelendő elváltozásoktól függően). 

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról