Árak

Urológia

Precíziós urológiai lökéshullám kezelés 6 alkalmas bérlet (Dr. Csúsz Gábor)

275 000 FtSvájci precíziós technológia a szorongásmentes, örömteli szexuális életért!

A Déli Klinika Urológiai Központjában alkalmazott kezelések során a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban egyedülállóan hasznosítjuk a precízen célzott, fókuszált lökéshullámok gyógyító erejét a merevedési zavarok kezelésében.

Felmérések alapján a férfiak fele az élete során legalább egy időszakban tapasztal erekciós nehézségeket, merevedési zavarokat. A merevedési zavarok előfordulási gyakorisága és súlyossága az életkor előrehaladtával sajnos fokozatosan növekszik.

A merevedési zavar – a megfelelő erekció létrejöttének, vagy fenntartásának tartós képtelensége a szexuális aktus során – leggyakoribb kiváltó oka a hímvessző keringési zavara, amelynek hátterében nagyon gyakran magas vérnyomás, szívbetegség, cukorbetegség, dohányzás, alkoholfogyasztás, stresszhatások állnak. 

A Déli Klinikán már elérhető,  svájci technológián alapuló fókuszált lökéshullám kezelés a legmodernebb, biztonságos és kiemelkedően hatékony módszer az ér eredetű merevedési zavarok kezelésében.   

 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSMilyen előnyei és hatásai vannak a fókuszált lökéshullám-kezelésnek a hagyományos kezelési eljárásokkal szemben?

 •  nem igényel gyógyszeres kezelést vagy sebészeti beavatkozást 
 •  nem invazív kezelés , nem jár vérzéssel
 •  fájdalommentes , ezért nem igényel érzéstelenítést vagy altatást
 • a betegek döntő többségénél előforduló  merevedési zavar okát  (az erek és a vérkeringés károsodását)  szünteti meg és nem csupán a tüneteket javítja 
 • az egész hímvesszőt kezeli egy időben, de nem hat az egész szervezetre, a hímvesszőn kívüli szervekre –  nincsenek észlelhető mellékhatásai 
 • nem közvetlenül a szexuális aktus előtt történik a terápia
 • rövid kezelési időt igényel
 • idősebb korban is elvégezhető
 • jelentős esély van a tartós hatás elérésreAZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSKinek és milyen betegségekben javasolt a fókuszált lökéshullám terápia?

Ez a kezelési módszer javasolható abban az esetben:
 • ha a merevedési zavar hátterében a hímvessző keringési zavara áll (az esetek jelentős részében ez okozza a problémát) és a Páciens nemcsak tüneti (gyógyszeres) kezelést szeretne, hanem a betegség előidézőjét, a kiváltó okot szeretné meggyógyítani
 • ha hosszabb távon szeretné javítani a szexuális életét
 • ha el szeretné hagyni vagy csökkenteni a potencia gyógyszer használatát
 • ha nem szeretne mindig a szexuális aktus időzítésével, programozásával foglalkozni
 • ha nem szedhet rendszeresen potencianövelő gyógyszert
 • ha Önnek krónikus kismedencei fájdalmai vannak
 • ha Önnek úgynevezett Peyronie betegséget (görbe hímvessző, induratio penis plastica) diagnosztizáltakAZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSHatásmechanizmus, klinikai vizsgálatok

Számos nemzetközi vizsgálat, tudományos eredmény bizonyítja a fókuszált lökéshullámok gyógyító hatását, amelyek alapján a fókuszált lökéshullámok a véráramlás javításával és a szervezet saját, felerősített gyógyító mechanizmusainak az aktiválásával elősegítik az erőteljes, hosszan tartó erekció kialakulását.


A kezelés kiemelkedő hatékonyságát, gyors és kényelmes alkalmazását – a hagyományos lökéshullám eljárásokhoz képest – a Páciens egyéni igényeihez és betegség karakterisztikájához igazított:

 • személyre szabottan megválasztható dinamikus és hatásos energiatartomány
 • az individualizált kezelési mélység beállítása, azaz a kezelendő területre precízen fókuszált hatás
 • a mélyebben fekvő területek nagy pontossággal történő célzott kezelése biztosítja

A pontos, gyors és kényelmes alkalmazást a svájci technológia garantálja (a készülék fókuszmélysége miatt elegendő az egyik oldal kezelése).

Vezető orvosi szaklapokban megjelent nemzetközi klinikai vizsgálatok adatai bizonyítják, hogy az alacsony intenzitású lökéshullám terápiát a megfelelő módon és gyakorisággal alkalmazva, a kezelt páciensek legalább 70%-80% -ánál jelentős javulás  érhető el,  még akkor is, ha a gyógyszeres kezelés nem használ(t).  A megfelelő gyakorlattal, szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek által végzett kezelések hatására hosszútávon javul az erekciós képesség, amely lehetővé teszi az örömteli szexuális életet. Fontos tudni, hogy az elvégzett klinikai vizsgálatok során  mellékhatást nem tapasztaltak, viszont csökkent a páciensek gyógyszeres kezelési igénye  (a merevedés gyógyszeres/tablettás serkentésére).


Kimutatták, hogy a hosszabb ideig alkalmazott kezelés (5 hét vagy 9 hét) kedvezőbb hatással bír, de ugyanúgy nem találtak mellékhatásra utaló jeletmint a rövidebb kezelési idő esetén.


 

A kezelés hossza, a kezelésenként leadott fókuszált lökéshullámok száma, illetve az energialeadás típusának megfelelő kiválasztása kedvezően befolyásolta a kimenetelt, de az eredmény nagyban függött a merevedési zavar súlyosságától, a Páciens életmódjától, illetve a társbetegségeitől. Így kiemelten fontos, hogy a kezelést komplex ellátást nyújtó centrumokban, tapasztalt szakemberek irányításával kerüljön elvégzésre.  


A Déli Klinika Urológiai Központjában nagy szakmai gyakorlattal rendelkező, elismert urológus szakorvosai a legkorszerűbb terápiás irányelvekkel összhangban végzik a merevedési zavarok komplex, precíziós diagnosztizálását és kezelését. 


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról