Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünetegyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés

Részletek

Nőgyógyászati szakrendelés

A nőgyógyászat a szülészettel együtt a női nemi szervekkel, azok élettani és kóros működéseivel foglalkozó orvostudományi szakterület.

A leggyakrabban előforduló nőgyógyászati betegségek a fertőzések, a krónikus gyulladások, de a daganatos megbetegedések is sajnos növekvő számban fordulnak elő. Hangsúlyoznunk kell, hogy a nőgyógyászati szűrővizsgálat minden hölgy esetében évente, panaszok esetén haladéktalanul javasolt.

Hangsúlyoznunk kell, hogy a nőgyógyászati szűrővizsgálat minden hölgy esetében évente, panaszok esetén pedig haladéktalanul javasolt. A CMC Déli Klinika által biztosított komplex szűrővizsgálat során a hagyományos, standard méhnyakrák szűrés/cytológiai vizsgálat és HPV (humán papillom vírus) szűrés mellett, mesterséges intelligenciával támogatott, specializált elasztográfiás ultrahang vizsgálatok, precíziós mintavételi eljárások is segítik a pontos diagnózis felállítását.

Milyen betegségek, tünetek vagy panaszok esetén célszerű felkeresni neurológiai magánrendelésünket?🔎

A leggyakoribb nőgyógyászati problémák közé tartoznak a gyulladásos megbetegedések, hüvelyi/kismedencei fertőzések (pl. gombás fertőzés, Trichomonas, Chlamydia, gonorrhoea, syphilis, HPV, bakterialis vaginosis stb) és a hólyaghurut (cystitis).

Gyakran keresik fel kollégáinkat hölgybetegeink cikluszavarok miatt (amenorrhoea, metrorrhagia stb), illetve tapasztaltak a változó kori panaszok, a menopauza és a klimax  tüneteinek kezelésében is.

Szakértőink az egyre gyakrabban előforduló policisztás ovárium szindróma (PCOS) és endometriózis (endometriosis) diagnosztikájában és kezelésében is járatosak, valamint a női meddőséggel, annak okainak feltárásával is részletesen foglalkoznak. Fogamzásgátlás és családtervezési tanácsadásra is lehetőséget biztosítunk.

Amennyiben a következő tüneteket észleli, javasolt nőgyógyászati szakrendelésünk felkeresése:

 • rendellenes hüvelyi folyás
 • gáttáji viszketés
 • fájdalmas vizeletürítés
 • alhasi fájdalmai, görcsei vannak
 • rendellenes vérzést észlel
 • megváltozik a menstruációs ciklus hossza, erőssége, időtartama

 

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Nőgyógyászati online szakorvosi rendelés, nőgyógyász videó konzultáció bioinformatikai támogatással

Azon Pácienseink számára, akiknek nincs lehetőségük, vagy nem tudnak otthonról kimozdulni, Magyarországon elsőként online bioinformatikai rendszerrel támogatott nőgyógyász szakorvosi videó konzultációs lehetőségeket biztosítunk. annak érdekében, hogy a különböző vizsgálati eredmények, illetve a továbbiakban javasolt teendők részletes megbeszélésére szakszerű segítséget, javaslatot kapjanak szakorvosainktól a tüneteik csökkentésére vagy a betegségük kivizsgálására.  

A CMC Déli Klinika® nőgyógyászati videó konzultációja kiváló megoldás lehet és könnyen, gyorsan, kényelmesen elérhető segítséget biztosít:

 • ha megnyugtató nőgyógyász szakorvosi javaslatra, tanácsra van szüksége
 • ha elbizonytalanodott az nőgyógyászati betegsége vagy allergiás gyógyszereinek az adagolása kapcsán
 • a jelenlegi kezelés mellett kialakuló állapot rosszabbodás, fokozódó allergiás tünetek esetén
 • a kezelés mellett jelentkező mellékhatás(ok) kapcsán a további teendők
  megbeszélésére
 • a korábbi nőgyógyászati betegségének, vagy nőgyógyászati panaszainak a kiújulása esetén
 • nőgyógyász szakértői másodvéleményezésre
 • ha bizonytalan abban, hogy kihez forduljon segítségért

Hogyan vehetem igénybe a CMC Déli Klinika® online nőgyógyászati videó konzultációs rendelését?

nőgyógyász videó konzultációhoz e-mailben kapott link segítségével végezze el az alábbi videó szerinti beállítást:

Az online nőgyógyász szakorvosi videó konzultáció díja: 20 000 Ft.

Foglaljon gyorsan, egyszerűen és kényelmesen időpontot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📲 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

Precíziós kivizsgálás és kezelési terv

A nőgyógyászati betegségek kivizsgálása kapcsán nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek a pontos, precíziós kivizsgálási és kezelési terv elkészítésében és szakszerű lebonyolításában.

Az első szakorvosi vizsgálat előtt a bejelentkezést követően a CMC bioinformatikai rendszerében Ön rögzítheti a jelenlegi egészségi állapotával kapcsolatos legfontosabb jellemzőket annak érdekében, hogy a szakorvosi vizsgálat, szakorvosi konzultáció során szakértőnk minél pontosabb képet kapjon az Ön korábbi ill. a családjában előforduló betegségekről.

A nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat során ezen részletes kórelőzmény (anamnesis) és a szakorvosi fizikális vagy egyéb eszközös vizsgálatok alapján szakértőnk részleteiben megbeszéli Önnel és meghatározza az Ön számára optimális, személyre szabott, precíziós kivizsgálási tervet.

Ugyanakkor az orvostudomány folyamatos fejlődése és egyre nagyobb mértékű specializálódása miatt a páciens számára optimális kivizsgálás és/vagy kezelés meghatározásához sok esetben elkerülhetetlenek a konzíliumok, szakterületi egyeztetések.

A CMC Déli Klinika® által biztosított precíziós kivizsgálási és kezelési terv úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat, amely elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A Complex Precíziós Diagnosztikai szolgáltatásunk a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel és vezető szakértők bevonásával végzett optimalizált kivizsgálási folyamat.

A több szakterület specialistája (CMC-TEAM®) által kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési terv biztosítja az optimális eredményt. A teljes folyamat koordinálásában, lebonyolításában Beteg-Manager orvosaink nyújtanak segítséget.

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

CMC-TEAM® vélemény megrendelése