Tünete van?

Egyeztesse digitális asszisztensünkkel, hogy biztosan a megfelelő szakemberhez kerüljön!

Tünetegyeztetés

Önre szabva!

Egyedi bioinformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába! Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg:

– online időpontfoglalás 
– azonnali leletelérés
– ingyenes parkolás

Részletek

Nőgyógyászati-endokrinológia

Komplex nőgyógyászati-endokrinológia ambulancia a CMC Déli Klinikán

A nőgyógyászati hormonális zavarok személyre szabott diagnosztikája és komplex kezelése a fő profilja a CMC Déli Klinikán működő új ambulanciának, amely a serdülőkori problémáktól kezdve egészen a változókorban illetve az idősebb hölgyek esetében jelentkező panaszok teljeskörű kivizsgálásában illetve a panaszok enyhítésében, a betegségek megfelelő ellátásában nyújt segítséget.

Mikor érdemes felkeresni a komplex nőgyógyászati-endokrinológia ambulanciát?

Amennyiben a következő tüneteket észleli, javasolt nőgyógyászati szakrendelésünk felkeresése:

 • menstruációs zavarok, rendellenes menstruációs vérzés 
 • a változókor, menopausa tüneteinek enyhítése, komplex kivizsgálása és kezelése  (CMC-TEAM® vélemény)
 • korai menopausa esetén, ha 40 éves kor előtt a menstruációs periódusok szabálytalanokká válnak, fokozott vérzés(ek) lép(nek) fel, vagy úgynevezett „fantom periódusok” jelentkeznek, amelynek a tünetei hasonlítanak a menstruáció előtti tünetekhez, de vérzés nem következik be
 • pajzsmirigy betegségek
 • hirtelen fogyás vagy hízás
 • PCOS (policisztás ovárium szindróma) – komplex betegség, amely a nőgyógyászati problémák (menstruációs zavarok, meddőség stb) mellett az egész hormonháztartást befolyásolja
 • meddőség

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Tartós súlyproblémák?

Klinikánkon magas orvosszakmai színvonalon foglalkozunk a hormonális eredetű elhízás, inzulin rezisztencia teljes körű kivizsgálásával és személyre szabott komplex kezelésével.

Amennyiben úgy érzi, hogy a

 • a rendszeres sportolással és a különböző diétás módszerekkel, „fogyasztó csodaszerekkel” sem sikerül(t) elérni a kívánt testsúlycsökkenést
 • a fokozott elhízási hajlama miatt hiába a megfelelő életmód (kemény edzések, szinte folyamatos diéta) – csak nagyon nehezen tud lefogyni és a nehezen leadott kilók szinte azonnal visszatérnek, sőt gyarapodnak egy „kicsi lazulás” után (jojó effektus)
 • annak ellenére, hogy kevesebbet eszik mégsem tud lefogyni, sőt ….
 • vagy csak az a fogyókúra működik „ideig-óráig” amikor praktikusan alig eszik valamit
 • a hormonális változások (terhesség, menopausa) kapcsán már mindent meg próbált megtenni a plusz kilók ellen, de koncentrált erőfeszítései nem vezetnek/vezettek eredményre
 • a stresszes és rohanó életmód nem teszi lehetővé, hogy elérje és megtartsa az ideális testsúlyát
 • az életkora miatt „csak állandó szélmalom harcot vív a mérleggel” és belefáradt/kezd belefáradni a folyamatos kudarcokba

akkor itt az ideje kideríteni, hogy milyen okok húzódnak meg a háttérben és javasolt igénybe venni a Magyarországon elsőként a CMC Déli Klinikán elérhető integrált rizikófelmérésen és szilárd, tudományos bizonyítékokon alapuló testsúly csökkentő programot!

Azonnali Online Időpontfoglalás

📱 +36-1-999-0640
📧 [email protected]

 

Kapcsolódó cikkeink, érdekességek

Interjú a terület szakértőjével, Dr Csóka Miklóssal:
Nekem minden nap siker, ha valakinek segíteni tudtam
...tovább olvasom
🔎

„Gyerekkorom óta vonzott az emberi test működése, a folyamatos változás, a gyors és lassú döntések változatossága. Kezdetben belgyógyász akartam lenni, de az nem volt elég mozgalmas nekem, majd gyerekgyógyász, viszont képtelen lettem volna egy apró testet akár csak megszúrni is. Így találtam a szülész-nőgyógyászat területére, ahol emberileg és szakmailag is rengeteg szépség és feladat van. Elképesztő komplex és összetett a női test és lélek. Ehhez tizenöt éve endokrinológiai szakvizsgát is tettem, úgy éreztem, ez az én utam és így tudok a legtöbbet adni, segíteni a betegeimnek, akik sokszor többféle problémával is küzdenek, aminek a gyökereit együtt tudjuk kideríteni és kezelni.

Az ember életében kisebb, nagyobb mérföldkövek vannak, ezeket értékelni, értelmezni és megélni is tudnunk kell. Vannak párok, akik 15 évnyi próbálkozás, akár sokszoros lombik után jutnak el hozzám, pedig nem ritkán csak az lenne a megoldás, hogy alaposan térképezzük fel a lehetséges okokat, problémákat. A legfontosabb mindig, bármely panasz esetén a széleskörű kikérdezés, kivizsgálás és ez alapján az ő számára legalkalmasabb kezelés kiválasztása. Amióta a pályán vagyok, sokat változott a világ. Részben ugyan sokkal egészségtudatosabbak lettek az emberek.

De az interneten összeszedett információkkal sokszor már kész diagnózissal érkeznek a páciensek, s nehezen bízzák ránk, orvosokra magukat. Pedig a bizalom lenne a legfontosabb. A másik, amit sajnos mind inkább látok, hogy a gyerekvállalás csodája veszett el. Egyfajta projektként kezelik az egészet és sokszor nem látom azt az igazi örömet, amit egy kisbaba születésének adnia kellene. Hogy igazán megélnék azt a csodát, azt a pillanatot, ami az életben egyetlen egy van és megismételhetetlen.

Nekem egyébként minden nap siker, ha tudom, hogy valakinek segíthettem. Hogy úgy fekszem le aludni, hogy a tükörbe tudok nézni, mert megtettem mindent, ami tőlem telhetett. Van persze, hogy mi is hibázunk, azt pedig be kell ismerni, mert lehetünk fáradtak, kimerültek, de javítani mindig lehet. Ha képesek vagyunk ezzel is szembenézni.”