Nőgyógyászati Endokrinológia

Kontroll szakorvosi vizsgálat

20.000Ft

Nőgyógyászati Endokrinológia

Komplex szakorvosi vizsgálat és konzultáció

38.000Ft

Nőgyógyászati Endokrinológia

Szakorvosi vizsgálat és másodvélemény

38.000Ft

Nőgyógyászati-endokrinológia

Komplex nőgyógyászati-endokrinológia ambulancia a CMC Déli Klinikán

A nőgyógyászati hormonális zavarok személyre szabott diagnosztikája és komplex kezelése a fő profilja a CMC Déli Klinikán működő új ambulanciának, amely a serdülőkori problémáktól kezdve egészen a változókorban illetve az idősebb hölgyek esetében jelentkező panaszok teljeskörű kivizsgálásában illetve a panaszok enyhítésében, a betegségek megfelelő ellátásában nyújt segítséget.

Mikor érdemes felkeresni a komplex nőgyógyászati-endokrinológia ambulanciát?

Amennyiben a következő tüneteket észleli, javasolt nőgyógyászati szakrendelésünk felkeresése:

 • menstruációs zavarok, rendellenes menstruációs vérzés 
 • a változókor, menopausa tüneteinek enyhítése, komplex kivizsgálása és kezelése  (CMC-TEAM® vélemény)
 • korai menopausa esetén, ha 40 éves kor előtt a menstruációs periódusok szabálytalanokká válnak, fokozott vérzés(ek) lép(nek) fel, vagy úgynevezett „fantom periódusok” jelentkeznek, amelynek a tünetei hasonlítanak a menstruáció előtti tünetekhez, de vérzés nem következik be
 • pajzsmirigy betegségek
 • hirtelen fogyás vagy hízás
 • PCOS (policisztás ovárium szindróma) – komplex betegség, amely a nőgyógyászati problémák (menstruációs zavarok, meddőség stb) mellett az egész hormonháztartást befolyásolja
 • meddőség

önre szabva

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!

tünete van?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.
Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!

Tartós súlyproblémák?

Klinikánkon magas orvosszakmai színvonalon foglalkozunk a hormonális eredetű elhízás, inzulin rezisztencia teljes körű kivizsgálásával és személyre szabott komplex kezelésével.

Amennyiben úgy érzi, hogy a

 • a rendszeres sportolással és a különböző diétás módszerekkel, „fogyasztó csodaszerekkel” sem sikerül(t) elérni a kívánt testsúlycsökkenést
 • a fokozott elhízási hajlama miatt hiába a megfelelő életmód (kemény edzések, szinte folyamatos diéta) – csak nagyon nehezen tud lefogyni és a nehezen leadott kilók szinte azonnal visszatérnek, sőt gyarapodnak egy „kicsi lazulás” után (jojó effektus)
 • annak ellenére, hogy kevesebbet eszik mégsem tud lefogyni, sőt ….
 • vagy csak az a fogyókúra működik „ideig-óráig” amikor praktikusan alig eszik valamit
 • a hormonális változások (terhesség, menopausa) kapcsán már mindent meg próbált megtenni a plusz kilók ellen, de koncentrált erőfeszítései nem vezetnek/vezettek eredményre
 • a stresszes és rohanó életmód nem teszi lehetővé, hogy elérje és megtartsa az ideális testsúlyát
 • az életkora miatt „csak állandó szélmalom harcot vív a mérleggel” és belefáradt/kezd belefáradni a folyamatos kudarcokba

 

akkor itt az ideje kideríteni, hogy milyen okok húzódnak meg a háttérben és javasolt igénybe venni a Magyarországon elsőként a CMC Déli Klinikán elérhető integrált rizikófelmérésen és szilárd, tudományos bizonyítékokon alapuló testsúly csökkentő programot!

A legrövidebb utat keresi a gyógyuláshoz?

Vegye igénybe exkluzív COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunkat!

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

Kapcsolódó cikkeink, érdekességek

Dr Csóka Miklós: Nekem minden nap siker, ha valakinek segíteni tudtam
Dr Csóka Miklós: Nekem minden nap siker, ha valakinek segíteni tudtam
„Gyerekkorom óta vonzott az emberi test működése, a folyamatos változás, a gyors és lassú döntések változatossága. Kezdetben belgyógyász akartam le...