Nőgyógyászati onkológia

Leletkonzultáció, kontroll vizsgálattal

20.000Ft

nőgyógyászati onkológia

Alap szakorvosi vizsgálat

25.000Ft

nőgyógyászati onkológia

Komplex szakorvosi vizsgálat, másodvélemény

30.000Ft

Nőgyógyászati Onkológia

Feltöltés alatt… Köszönjük türelmét!

Nőgyógyászati-onkológia

Nőgyógyászati-onkológus Szakorvosaink

Dr. Demeter Attila
Dr. Demeter Attila
Nőgyógyászat- Nőgyógyászati Onkológia
Dr. Bagaméri Andrea
Dr. Bagaméri Andrea
Nőgyógyászat- Nőgyógyászati Onkológia

önre szabva

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!

tünete van?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.
Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!

Grow your

Time has changed

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását. Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

Nőgyógyászati-onkológia

CMC-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében.

A CMC-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  

elso.addEventListener("click", function(){ history.pushState(null, null, '#nogyogyaszati-onkologus-szakorvosi-vizsgalat'); }); masodik.addEventListener("click", function(){ history.pushState(null, null, '#nogyogyasz-onkologus-szakorvosaink'); }); harmadik.addEventListener("click", function(){ history.pushState(null, null, '#cmc-team'); });