Árak

Onkológia

Oncology Expert Consultation in English

70 000 Ft

Azonnali online
időpontfoglalás

Onkológia

onkológiai szakértői vizsgálat, konzultáció

40 000 Ft

A daganatos megbetegedések kivizsgálására több precíziós megoldásunk van

A daganatos betegség gyanújától a pontos diagnózis felállításáig terjedő időszak egy komplex és fontos része a daganatos beteg ellátásának, hiszen a daganat helyének, típusának, kiterjedtségének, genetikai és egyéb strukturális paramétereinek a megítélése több, különböző – sokszor speciális – diagnosztikai vizsgálatot és számos különböző szakorvosi vizsgálatot tesz szükségessé.

Ez a bizonytalanságokkal, súlyos kétségekkel, jelentős stresszel és feszültséggel járó időszak jelentős pszichés, érzelmi és sok esetben fizikai terhelést is jelent mind a betegek, mind pedig a hozzátartozók számára. A helyzetet tovább nehezíti, hogy a zsúfolt szakorvosi rendelések kapcsán az esetek egy részében kevés idő jut arra, hogy a beteg részletesen meg tudja beszélni felmerülő kérdéseit, szorongásait és dilemmáit az állapotával kapcsolatban.

Küldetésünk a daganatos megbetegedések korai felismerése és a mielőbbi cselekvési terv és kezelési stratégia kialakítása.
ONKOMPLEX® navigációs és betegtámogató szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy a hozzánk forduló betegek:

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Gyors, komplex rákdiagnosztika minden daganat típusban

ONKOMPLEX® konzultáció keretei között pontosan felmérjük a Páciens jelenlegi állapotát, eddigi vizsgálati eredményeit és igényeit, megszervezzük a szükséges legkorszerűbb diagnosztikus és szakorvosi vizsgálatokat.

Így rövid időn (átlagosan 8-12 munkanapon) belül a Beteg egyéni adottságaihoz és a daganat karakterisztikájához leginkább igazodó kezelési megoldást javasolhatjuk az adott daganat típus kiemelt hazai szakértőinek segítségével.

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Magyarországon magán finanszírozásban elsőként!

Az orvosi műszerek digitalizációjával ma már annyi adatot lehet kinyerni és tárolni az emberi szervezet működésével, elváltozásaival kapcsolatban, hogy azt az emberi agy önmagában képtelen feldolgozni, így napjainkban a legkorszerűbb egészségügyi ellátásban világszerte egyre nagyobb szerepet kap a mesterséges intelligenciával támogatott orvosi döntéshozatal.

 

A pontosabb, precíziós diagnosztikához pedig nélkülözhetetlen a mesterséges intelligencia fáradhatatlan ereje, amely gyorsabb, pontosabb diagnosztizálást tesz lehetővé, nem hagy figyelmen kívül semmit, nincsenek rossz napjai és nem fárad el.

 

A klinikai gyakorlatban kimagasló eredményeket hozott a nagy nemzetközi adatbázisokra alapozott úgynevezett mély tanulási módszert alkalmazó technológia. Ez – a saját magát folyamatosan képező – rendszer az adatbázisok adatait felhasználva pontosabb diagnosztizálásra képes, mint az ember.

 

Az eddigi tapasztalatok alapján azonban az is egyértelművé vált, hogy az algoritmusok finomításához emberi szupervízióra, az adott szakterületet magas szinten ismerő, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekre van szükség.

Tehát a mesterséges intelligencia nem helyettesíti az orvost, hanem különleges képességekkel segíti a szakemberek munkáját és a precízebb diagnózis felállítását.

 

Így a CMC Déli Klinikán alkalmazott mesterséges intelligenciával támogatott diagnosztikai vizsgálatok  lehetőséget teremtenek arra, hogy:

  • Szakértőink jobban oda tudjanak figyelni a Pácienseikre
  • segít a prioritások felállításában, illetve annak megállapításában, hogy kinek van szüksége azonnali segítségre
  • hatékonyabbá teszi az egészségügyi ellátást.

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Precíziós ultrahang vizsgálatok

A CMC Déli Klinikán már elérhető a nemzetközileg is az egyik legkorszerűbbnek tartott ultrahang diagnosztika, amely a speciális monokristályos technológiának (S-VUE) köszönhetően kiváló képminőséget (felbontást, leképezési mélységet) valamint az újonnan kifejlesztett S-Vision detektor technológiával együtt prémium teljesítményt, minőséget és így kivételesen pontos diagnosztikát biztosít.

Összességében a készülék a technológiai újításoknak köszönhetően magasabb érzékenységgel vizsgál, mint a konvencionális készülékek vizsgálófejei, jobb felbontással, mélyebbre hatol a szövetek szintjén, javítva ezzel a képminőséget és csökkentve a képek zajosságát.

Ezáltal olyan esetekben is kiválóan alkalmazható, amikor a rutinban használt készülékek pontossága erősen csökken pl. túlsúlyos páciensek esetében.

Ráadásul a berendezés mesterséges intelligencián alapuló – a különböző jó vagy rosszindulatú elváltozásokat részleteiben elemző algoritmusával az úgynevezett S-DETECTTM   – technológiája a pontos, precíziós diagnosztikát jelentős mértékben elősegítő olyan döntéstámogatást biztosít, amelyet a nagy nemzetközi adatbázisokban található  adatok integrált elemzése tesz lehetővé.

Ezzel a forradalmian új technológiával a lényegesen pontosabb diagnosztizálás révén csökkenthető a továbbiakban szükséges képalkotó (CT, MR) vizsgálatok, valamint az invazív beavatkozások (citológiai vagy biopsziás mintavételek) szükségessége is.

 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Precíziós mintavételek

Rosszindulatú elváltozás gyanúja esetén a CMC Déli Klinikán Magyarországon – magán finanszírozásban – elsőként vehetőek igénybe  olyan precíziós citológiai vagy finomtű illetve vékonytű biopsziás mintavételi eljárások, amelyekkel több új, speciális technológia alkalmazásával a legpontosabb célzás és így a legeredményesebb mintavétel érhető el:

A a mintavételi tű útjának a precíz követése, valamint a mintavétel szimulációja, illetve a tűbe épített speciális szenzor  révén  biztostják:

 

Az S-FusionTM technológia a tűbiopsziás mintavételek még pontosabb célzásához lehetővé teszi az ultrahang kép fúzióját a korábban végzett CT/MR vizsgálatok képanyagával, így vezetve az orvost a CT vagy MR vizsgálat során felfedezett/ mintavételre kijelölt eltérés pontos megkeresésében, és precíziós célzásában.

 

A Respiration Auto technológia pedig lehetővé teszi a felvételeken a légzési műtermékek kiszűrését, így csökkentve a Páciens légzéséből adódó mintaételi hibák valószínűségét.

 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

S-Shearwave technológia (Elastoscan vizsgálatok)

A jelenlegi legkorszerűbb, speciális úgynevezett elasztográfiás vizsgálati módszer.

Mindezek miatt a vizsgálatok lehetőséget biztosítanak:

 

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

ONKOMPLEX-TEAM vélemény

A daganatos betegek kivizsgálása és ellátása komplex feladat, így a betegek optimális ellátásának a meghatározása több szakterület orvosainak (az adott terület sebészi ellátását végző szakorvos, klinikai onkológus, sugárterápiás szakorvos, pathológus, radiológus stb) az együttes feladata.

A különböző szakterületek specialistáinak az összehangolt munkája és egyeztetése alapján alakul ki az úgynevezett onko-team vélemény és javaslat, amely a továbbiakban a daganatos beteg kezelésének az alapjait képezi.

A megfelelő diagnosztikus vizsgálatok eredményeinek az ismeretében és a Páciens személyes betegség karakterisztikája alapján kiemelt Szakértőink együttesen kialakítják közös álláspontjukat azaz az ONKOMPLEX®–TEAM véleményt és kezelési javaslatot, amely kérhető:

 

A közösen kialakított szakértői vélemény birtokában pedig a  további szakértői konzultáció(k) keretei között lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Betegeink az adott terület vezető specialistájával részletesen meg tudják beszélni a különböző kezelési lehetőségeket és kényelmes, nyugodt körülmények között választ kaphassanak a bennük felmerülő kérdésekre valamint alaposan megvitathassák a további teendőket.

ONKOMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról