A klinikánkon széles körben rendelkezésre álló, több szakmát képviselő szomatikus gyógyító munka mellett nagy hangsúlyt fektetünk a lélek betegségeinek felismerésére és kezelésére is. Munkatársaink magasan képzett, széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, céljuk, hogy segítsék a betegségek komplex gyógyítását.

Árak

Pszichológia

pszichológiai állapotfelmérés, konzultáció

25 000 Ft

Pszichológiai konzultáció

Pszichológusainkat beutaló és várólisták nélkül látogathatják kedves Pácienseink. 

Vezérfonalunk az emberközeliség, az empátia és a személyre szabott, egyéni segítségnyújtás.

A lélek betegségeinek kezelésében járatos szakembereink segítséget nyújtanak pácienseinknek nehéz élethelyzeteinek, lelki eredetű problémáinak megoldásában, konfliktusaik feltárásában.

A gyakran előforduló szorongásos betegségek, pánikbetegség, illetve depresszió mellett új élethelyzetek (pl. válás, haláleset, gyász) feldolgozásában, alvási nehézségek megoldásában is segítséget tudnak adni szakembereink. Emellett bizalommal fordulhatnak hozzánk azok a Páciensek is, akiknek célja önmaguk jobb megismerése illetve lelki egészségük megőrzése.


AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


Pszichológus szakorvosaink

ÖNRE SZABVA

Egyedi BIOINFORMATIKAI rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába – számos kényelmi szolgáltatással.

Hozza létre egyéni profilját a rendszerünkben és a foglalást követően ne felejtse el kitölteni az állapotfelmérő adatlapot, hogy Szakorvosunk előre felkészülhessen a gördülékeny és hatékony vizsgálatra!RÉSZLETEK

TÜNETE VAN?

Bizonytalan, hogy kihez fordulhatna a panaszával? Segítünk eligazodni!

Tünetegyeztetőnkben könnyedén meghatározhatja, hogy az adott panasz milyen szakághoz tartozik.Válassza ki az aktuális tünetet vagy betegséget és foglaljon időpontot online, egyenesen a megfelelő Szakértőnkhöz – beutaló nélkül!


RÉSZLETEK

COMPLEX-TEAM vélemény

A CMC Déli Klinika® által biztosított úgynevezett multidiszciplináris, azaz több szakterület specialistája által közösen kialakított diagnosztikai és/vagy kezelési javaslat elősegíti a pontosabb diagnózis felállítását és a több szempontot is figyelembe vevő kezelési és/vagy után követési stratégia megvalósítását.

Az eljárás pácienseink számára nemcsak kényelmet, pénz és időmegtakarítást jelent, hanem sokkal nagyobb biztonságot is nyújt.

COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatásunk igénybe vételével elkerülhető, hogy Ön elvesszen a különböző szakterületek és eltérő szakmai vélemények útvesztőjében. A COMPLEX-TEAM® vélemény szolgáltatáshoz exkluzív orvosi beteg managementet is biztosítunk, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált informatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a további szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.  


COMPLEX-TEAM VÉLEMÉNY MEGRENDELÉSE

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról