Kiemelt Szakértői konzultáció VIP szolgáltatásokkal

A  CMC Déli Klinika VIP részlegén lebonyolított Szakértői vizsgálat keretei között felmérjük az Ön jelenlegi állapotát, eddigi vizsgálati eredményeit és igényeit. Mindezek alapján Szakértőnk javaslatot tesz az Ön számára legoptimálisabb további kivizsgálásra, szakterületi konzíliumokra illetve részletesen megbeszélésre kerül(nek) a továbbiakban javasolt kezelési lehetőség(ek).

Az esetek egy részében azonban a Szakértői vizsgálat alapján megfogalmazott szakmai javaslat önmagában nem elegendő a sikeres gyógyuláshoz vagy az egészség megőrzéséhez.  Egyrészt számos esetben megtörténik, hogy a vizsgálat miatti idegeskedés, stressz hatására a Páciens nem pontosan érti vagy jegyzi meg a továbbiakban szükséges pontos teendőket, másrészt az is előfordulhat, hogy az optimális kezelési javaslathoz egyéb vizsgálatok, konzíliumok, szakterületi egyeztetések is szükségesek.

Erre az esetere építettük ki  exkluzív orvosi beteg-menedzsment szolgáltatásainkat, amelynek keretein belül orvos kollégáink specializált bioinformatikai rendszerünk segítségével telefonon, online vagy személyesen segítenek a továbbiakban szükséges vizsgálatok, szakterületi egyeztetések előkészítésében és az ezekkel kapcsolatos tudnivalók, előkészületek pontos megértésében.   

Így a Szakértői javaslat alapján egyeztetjük és gyorsan (néhány munkanapon belül) megszervezzük a legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel, vezető szakértők bevonásával elvégzett további kivizsgálást és a teljes diagnosztikus időszak alatt rendszeres és részletes írásbeli és szóbeli tájékoztatást valamint navigációs és orvosi beteg-menedzsment szolgáltatást biztosítunk.

 

Ahhoz, hogy az Ön egyéni adottságaihoz legoptimálisabb kivizsgálási vagy kezelési megoldást javasolhassuk kérjük válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb Szakértőnket és foglaljon kényelmesen online időpontot!

AZONNALI ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

📱 +36-1-999-0640
📧  [email protected]

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról