Egyedülálló, specializált szolgáltatásaink közül választhat gyógyulása és egészségének megőrzésének érdekében!
“Boldogságunk kilenc tized része kizárólag egészségünkön nyugszik.
Ha egészség van, az minden élvezet forrásává válik, de ha nincs, az egyéb javak, a szubjektív értékek sem boldogítanak, mert a szellem, a hangulat, a temperamentum szárnyalását is lecsökkenti, elnyomorítja a betegség.”

 - Arthur Schopenhauer

Precíziós, személyre szabott szűrővizsgálatok

A CMC Déli Klinikán® Magyarországon elsőként elkészítjük személyre szabott, integrált rizikóelemzését, amely alapján kifejezetten Önre szabjuk precíziós betegségmegelőző és szűrőprogramjainkat!

Ön a kivizsgálás szintjét, vezető szakértőink pedig az elvégezni érdemes vizsgálatokat határozzák meg, hogy tudatosan segíthessük a betegségek hatékony megelőzésében!

Részletek

Svájci Precíziós Technológia a gyorsabb gyógyulásért

Klinikánkon új dimenziót nyitunk a mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás, sebgyógyítás, heg- és narancsbőr kezelések, valamint a merevedési zavarok hatékony gyógyításában! Svájci precíziós lökéshullám terápia a Déli Klinikán®!

Részletek

Exkluzív COMPLEX-TEAM® vélemény

Nem engedjük elveszni az egészségügy útvesztőiben! Több szakterület dedikált specialistájának együttes tudása, szakmai tapasztalatai, valamint exkluzív orvosi beteg-management szolgáltatásaink segítik az Ön eredményesebb gyógyulását! 

Részletek

A legrövidebb utat keresi a pontos diagnózishoz?

Vegye igénybe személyre szabott, optimalizált kivizsgálásainkat, amelyeket vezető Szakértőink egyztetett véleménye és irányítása alapján a legkorszerűbb precíziós diagnosztikai eszközök alkalmazásával bonyolítunk le!

Részletek

Mesterséges intelligencia a pontosabb diagnózisért

Magyarországon magán finanszírozásban elsőként alkalmazunk mesterséges intelligenciával is támogatott diagnosztikai és mintavételi eljárásokat a lehető legpontosabb eredmények érdekében! A CMC Déli Klinika® diagnosztikai részlegén Szakértőink tapasztalata napról-napra kiegészül a legfrissebb nemzetközi eredményekkel.

Részletek

CMC Déli Klinika VIP szolgáltatások

Nálunk az exkluzív a standard. VIP részlegünk pedig ennél is több. A magas szintű sztenderdjeinken is túlmutató, precízen az Ön igényeihez igazított szakértői vizsgálatok, másodvéleményezés és orvosi beteg-management diszkrét, exkluzív környezetben.

Részletek

Exkluzív Egészségkártyák

Miért fizetne minden vizsgálatért, amikor bérlete is lehet? Teljes körű egészségcsomagok, megfizethető árak!

Nézze meg a lehetőségeket és válassza az elképzeléseinek megfelelő megoldásunkat!

Részletek

Maximális kényelem

Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába!

Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! 

A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg.

Részletek

Tudjon meg többet a Déli Klinikáról