Egyedülálló, specializált szolgáltatásaink közül választhat gyógyulása és egészségének megőrzésének érdekében!

Boldogságunk kilenc tized része kizárólag egészségünkön nyugszik.
Ha egészség van, az minden élvezet forrásává válik, de ha nincs, az egyéb javak, a szubjektív értékek sem boldogítanak, mert a szellem, a hangulat, a temperamentum szárnyalását is lecsökkenti, elnyomorítja a betegség.”
Arthur Schopenhauer

Bőrrák Diagnosztikai Központ - csúcstechnológiával

Mesterséges intelligenciát alkalmazó csúcstechnológiás eszközeinkkel a teljes testfelszínt digitálisan feltérképezzük és akár 140-szeres nagyítással kielemezzük, így vezető specialistáink és szakorvosaink átfogó képet kapnak arról, hogy vannak-e problémás, kezelést igénylő anyajegyek, vagy egyéb bőrelváltozások

Precíziós, személyre szabott szűrővizsgálatok

A CMC Déli Klinikán® Magyarországon elsőként elkészítjük személyre szabott, integrált rizikóelemzését, amely alapján kifejezetten Önre szabjuk precíziós betegségmegelőző és szűrőprogramjainkat!
Ön a kivizsgálás szintjét, vezető szakértőink pedig az elvégezni érdemes vizsgálatokat határozzák meg, hogy tudatosan segíthessük a betegségek hatékony megelőzésében!

A legrövidebb utat keresi a pontos diagnózishoz?

Vegye igénybe személyre szabott, optimalizált kivizsgálásainkat, amelyeket vezető Szakértőink egyztetett véleménye és irányítása alapján a legkorszerűbb precíziós diagnosztikai eszközök alkalmazásával bonyolítunk le!

Exkluzív CMC-TEAM® vélemény

Nem engedjük elveszni az egészségügy útvesztőiben! Több szakterület dedikált specialistájának együttes tudása, szakmai tapasztalatai, valamint exkluzív orvosi beteg-management szolgáltatásaink segítik az Ön eredményesebb gyógyulását!   

Mesterséges intelligencia a pontosabb diagnózisért

Magyarországon magán finanszírozásban elsőként alkalmazunk mesterséges intelligenciával is támogatott diagnosztikai és mintavételi eljárásokat a lehető legpontosabb eredmények érdekében! A CMC Déli Klinika® diagnosztikai részlegén Szakértőink tapasztalata napról-napra kiegészül a legfrissebb nemzetközi eredményekkel.

Svájci Precíziós Technológia a gyorsabb gyógyulásért

Klinikánkon új dimenziót nyitunk a mellékhatásmentes fájdalomcsillapítás, sebgyógyítás, heg- és narancsbőr kezelések, valamint a merevedési zavarok hatékony gyógyításában! Svájci precíziós lökéshullám terápia a Déli Klinikán®!

CMC Déli Klinika VIP® szolgáltatások

Nálunk az exkluzív a standard. VIP részlegünk pedig ennél is több.
A magas szintű sztenderdjeinken is túlmutató, precízen az Ön igényeihez igazított szakértői vizsgálatok, másodvéleményezés és orvosi beteg-management diszkrét, exkluzív környezetben.

Komplex Fájdalom Ambulancia

A CMC Déli Klinika® szakemberei jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a fejfájás, valamint a mozgásszervi,  mellkasi és hasi fájdalmak teljes körű, személyre szabott diagnosztikájában és komplex – gyógyszeres és természetes gyógymódokkal folytatott – kezelésében.

Komplex Gasztroenterológiai Programjaink

Emésztőrendszeri betegségek gyors, célzott és teljes körű kivizsgálása és kezelése magas szakmai színvonalú technológiai háttérrel és vezető specialistákkal. Bízza Szakértőinkre az ételintoleranciák, gyomorpanaszok, májbetegségek, bélbetegségek, táplálkozási zavarok kivizsgálását és kezelését!

Legyen szívügyünk testünk motorja!

Precíziós rizikófelmérés, specializált érdiagnosztika, monokristályos szív ultrahang vizsgálat, a szív-érrendszeri és anyagcsere betegségek gyors, teljes spektrumú laboratóriumi és képalkotó diagnosztikája. Specialistáink egyesített figyelme és magas szakmai színvonalú technológiai háttér a szív-érrendszeri és anyagcsere betegségek megelőzésének, diagnosztikájának és gyógyításának a szolgálatában.

Komplex Férfierő Programjaink

Az urológiai betegségek, daganatos elváltozások, hormonális és merevedési zavarok személyre szabott szűrővizsgálatai, diagnosztikája és komplex kezelése kapcsán vezető szakértőink specializált technológiával és programokkal segítik az intim panaszok gyors, személyre szabott gyógyítását valamint a rettegett betegségek hatékony megelőzését, kezelését.

Komplex Női Harmónia Programjaink

A nőgyógyászati betegségek, daganatos elváltozások, hormonális zavarok, speciális női problémák személyre szabott, precíziós diagnosztikája és komplex ellátása a fő tevékenységi köre a CMC Déli Klinikán® működő új ambulanciának, amely a serdülőkori problémáktól kezdve egészen a változókorban illetve az idősebb hölgyek esetében jelentkező panaszok teljes körű kivizsgálásában, enyhítésében, valamint a betegségek megelőzésében és ellátásában nyújt segítséget.

Személyre szabott precíziós diagnosztika

A CMC Déli Klinika® magas szakmai színvonalú technológiai háttérrel és vezető szakemberekkel várja.  

Mesterséges intelligenciával támogatott diagnosztika, specializált elasztográfiás ultrahang vizsgálatok, precíziós citológiai mintavételek, vékony és vastagtű biopsziák, laborvizsgálatok gyors és teljes körű lebonyolítása valamint komplex szövettani és genetikai vizsgálatok a pontos diagnózis érdekében.

Exkluzív Egészségkártyák
Miért fizetne minden vizsgálatért, amikor bérlete is lehet?

Teljes körű egészségcsomagok, megfizethető árak!

Nézze meg a lehetőségeket és válassza az elképzeléseinek megfelelő megoldásunkat!

Maximális kényelem
Egyedi bionformatikai rendszert állítottunk a gyógyítás szolgálatába!

Engedje, hogy orvosunk előre felkészüljön a személyre szabott vizsgálatára! A regisztrációval töltött 5 percét számos kényelmi szolgáltatással háláljuk meg.

Tekintse meg klinikánkat!